Italianul care a venit in vizita in Romania si nu a mai plecat. Acum inventeaza arome de cafea
Mai puteti citi: Idei de afaceri in constructii - Ce lucrari se pot face de firme mici fara cheltuieli mari Idee de afacere cu prepelite japoneze: "Ouale sunt o bomba de vitamine si costa cat jumatate de pachet de tigari"
Contabil de meserie, dar neprofesand niciodata, el si-a deschis la inceput in Arad o firma de demolare, apoi a inceput sa faca comert cu cafea. Cum face parte din cadrul Institutului International al Degustatorilor de Cafea, a creat singur o aroma din 12 feluri de cafea Arabica. Trebuie sa fie extrasa de la un expresor de cafea. Trebuie sa aiba un caimac de culoarea alunii, un maro nici prea inchis, nici prea deschis.Continutul de cofeina la o cafea lunga facuta la un expresor de cafea e mai ridicat decat intr-o ceasca de cafea espresso. In spatele rezultatelor perfecte intr-o ceasca se afla profesionalitate si din parte celui care creeaza amestecul, si din partea cel care prajeste amestecul, si din partea celui care regleaza expresorul in functie de amestec, si nu in ultimul rand este important si modul in care barmanul extrage produsul finit", spune Vincenzo Zinni.
Mai puteti citi: Idei de afaceri in constructii - Ce lucrari se pot face de firme mici fara cheltuieli mari
Idee de afacere cu prepelite japoneze: "Ouale sunt o bomba de vitamine si costa cat jumatate de pachet de tigari" ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro