Istoricul siglei Google. Motorul de cautare anunta un nou logo printr-un Google Doodle

Istoricul siglei Google. Motorul de cautare anunta un nou logo printr-un Google Doodle

Istoricul logo-ului Google si cum motorul de cautare intra in Alphabet Google a luat decizia de schimba complet logo-ul motorului de cautare, dupa ce aproape toate diviziile importante ale companiei au trecut sub umbrela unei singure companii - Alphabet. Printre filialele care vor trece de la Google la Alphabet se afla Google Maps, YouTube, browser-ul si sistemul de operare Chrome si sistemul de operare Android.

acum 67 luni (2 Sep 2015)

Astazi, in 2015, compania care ne-a deschis Internetul in moduri pe care nu el gandeam, este o divizie a Alphabet, companie condusa de Larry Page si Serghei Brin, si continua sa dezvolte noi strategii pentru Internet.

Daca nu stii cum a evoluat Google spre actualul logo, avem un mic istoric al dezvoltarii acestuia.

Istoricul logo-ului Google. Echipa merge la festivalul Burning Man si creeaza primul doodle prin care isi anunta lipsa de la birou.

Istoricul logo-ului Google. Google trece la google.com si isi face publica lansarea beta.

Istoricul logo-ului Google.

Istoricul logo-ului Google.

Istoricul logo-ului Google.

Istoricul logo-ului Google. Logo-ul face parte dintr-o noua familie care include puncte Google si pictograma "G".

Aceasta schimbare ar urma sa aiba impact vizual in special pentru utilizatorii serviciilor Google de pe gadgeturile mobile, precum tablete sau smartphone-uri. Mai exact, potrivit designerilor care au lucrat la noua sigla Google, aceasta se adapteaza mai bine la diferite dimensiuni de ecrane.

Google vrea sa foloseasca patru puncte colorate in albastru, rosu, galben si verde si pictograma formata din litera G. Istoricul siglei Google este cuprins si in doodle-ul care anunta schimbarea. Despre noul design, cei de la Google spun ca e simplu, ordonat, colorat si prietenos.

Istoricul logo-ului Google si cum motorul de cautare intra in Alphabet

Google a luat decizia de schimba complet logo-ul motorului de cautare, dupa ce aproape toate diviziile importante ale companiei au trecut sub umbrela unei singure companii - Alphabet. Cofondatorul si directorul general al Google Larry Page a anuntat, intr-o postare pe blogul oficial al companiei, ca Alphabet este o "colectie de companii", in care Google este cea mai mare dintre ele.

"Acest nou Google este un pic mai suplu, iar companiile care se afla destul de departe de princi... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro