Istoricul abjectiilor violatorului ucigas Nicolae Musca, condamnat la inchisoare pe viata. A ucis doua femei si a violat alte noua, intr-o singura vara

Istoricul abjectiilor violatorului ucigas Nicolae Musca, condamnat la inchisoare pe viata. A ucis doua femei si a violat alte noua, intr-o singura vara

La data de 4 iunie 2010, o femeie de 42 de ani din comuna Cornu Luncii, plecata la prasit, a fost data disparuta. Pentru ca politistii sa nu-i dea de urma, Musca a dat foc la mai multe bunuri din casa femeii, intentia sa fiind aceea de a incendia casa si de a o omori pe proprietara. Detaliile crimei oripilante au socat opinia publica Trei ani de detentie pentru un violator ce a abuzat sexual o copila de 11 ani intr-un parc Patru violatori au fost arestati dupa ce au luat cu forta o femeie din propria curte, au dus-o in padure si au abuzat-o sexual

acum 76 luni (24 Jul 2017)

In toamna anului 2011, Nicolae Florentin Musca (30 ani), din satul sucevean Mazanaesti, a fost condamnat la inchisoare pe viata dupa ce in vara anului precedent a bagat spaima in satele din zona Falticeniului. Atunci, individul proaspat eliberat din inchisoare, unde a ajuns dupa ce a violat o tanara de 17 ani, si-a reluat vechile metehne si in doar cateva saptamani a omorat doua femei si a violat alte noua.

Musca a fost prinsi de politisti la data de 10 iunie 2010, pe malul raului Moldova, undeva pe raza comunei Baia. Acesta era cautat de oamenii legii dupa ce instantele sucevene au emis pe numele sau un mandat de arestare preventiva in lipsa.

La data de 4 iunie 2010, o femeie de 42 de ani din comuna Cornu Luncii, plecata la prasit, a fost data disparuta. Aceasta a fost gasita moarta, doua zile mai tarziu, intr-un tub colectror dintr-un sat de irigare de pe campul unde a plecat la prasit.

In noaptea de 8 spre 9 iunie 2010, Nicolae Musca a intrat prin efractie in locuinta unei femei de 68 de ani din satul Mazanaesti, comuna Dragoiesti. Pentru ca politistii sa nu-i dea de urma, Musca a dat foc la mai multe bunuri din casa femeii, intentia sa fiind aceea de a incendia casa si de a o omori pe proprietara.

Cu cateva zile inainte, o alta localnica din Mazanaesti a fost atacata de un individ necunoscut pe un camp de pe raza localitatii. Aceasta a reusit sa se opuna violatorului, strigatele sale de disperare fiind auzite de cativa sateni care au l-au alungat pe atacator.

In noaptea de 10 spre 11 iunie 2010, Nicolae Musca a dat un nou atac, de aceasta dat in localitatea Pocoleni, din comuna Radaseni. Dupa ce a spart un geam de la o casa, individul s-a napustit peste o femeie de 53 de ani, care dormea.

Eliberat pe buna purtare dupa ce a violat o minora intr-un lan de porumb

Nascut la data de 4 martie 1981, Nicolae M... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro