Istoria PNL, aruncata la cosul de gunoi. Ipochimenul Razvan Sava, garantat de Piedone

Istoria PNL, aruncata la cosul de gunoi. Ipochimenul Razvan Sava, garantat de Piedone

> Istoria PNL a fost astfel legata, inseparabil, de ideea de monarhie si de modernizare, de transformare, uneori fortata, dar necesara, a mentalitatilor fanariote puternic inradacinate in societatea romaneasca in decursul unui secol (1714 - 1821).

acum 51 luni (12 May 2016)

>

Istoria PNL a fost astfel legata, inseparabil, de ideea de monarhie si de modernizare, de transformare, uneori fortata, dar necesara, a mentalitatilor fanariote puternic inradacinate in societatea romaneasca in decursul unui secol (1714 - 1821). Un personaj caragielesc, un fost ospatar, care si-a luat diploma de bacalaureat la 32 de ani, la liceul "Dimitrie Gusti" din Capitala, institutie de invatamant devenita cunoscuta in toata tara dupa fraudele de la examenul de bacalaureat.

Dupa 150 de ani de involutie politica, Piedone este pus alaturi de principele Carol in istoria PNL de ipochimenul Razvan Sava, un individ ajuns mai mult sau mai putin intamplator intr-o functie importanta a tarii, cea de primar general interimar al Capitalei.

Nu este greu de inteles de ce Razvan Sava s-a dezbracat de ultima farama de demnitate pentru a solicita firmanul de la Piedone: vrea sa fie primar la Sectorul 4. Pentru acest lucru, Razvan Sava este dispus sa calce inclusiv peste mormintele celor 64 de victime ale tragediei de la Colectiv, nu numai peste istoria PNL si pe memoria lui Ion C. Un candidat PNL garantat de un urmarit penal este, intr-adevar, un mare "castig" politic.

Cum de a ajuns un astfel de individ sa candideze la Primaria Sectorului 4 din partea PNL este un lucru care da, din pacate, masura valorii actualei conduceri a acestui partid. Cat de jos sunt capabili co-presedintii Alina Gorghiu si Vasile Blaga sa coboare standardele PNL in materie de candidati si intelegeri electorale? Dupa intelegerea cu Piedone de ce n-ar urma si una cu Victor Ponta, care ravneste la sefia Camerei Deputatilor? ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro