Istoria elevei de 14 ani din Galati care pusese pe picioare o "afacere cu barbati". Va fi judecata pentru proxenetism

Istoria elevei de 14 ani din Galati care pusese pe picioare o

Eleva in clasa a VII-a in 2014, Simona Alexandru Ulmaru (acum in varsta de 17 ani) ducea o viata modesta alaturi de mama ei, care o crestea intr-o casa inchiriata de la Primaria Galati. Ce i-a dat de gol pe proxenetiProcurorii au pus sechestru pe banii proveniti din practicarea prostitutiei si pe un autoturism marca BMW, care apartineau celor sase persoane implicate in afacerea de proxenetism.

acum 39 luni (16 Jun 2017)

Eleva in clasa a VII-a in 2014, Simona Alexandru Ulmaru (acum in varsta de 17 ani) ducea o viata modesta alaturi de mama ei, care o crestea intr-o casa inchiriata de la Primaria Galati. "Hai fata, nu fi proasta, se fac bani frumosi", i-a spus minora unei colege de la scoala pentru a o convinge sa i se alature, au aratat anchetatorii in rechizitoriul intocmit. O a treia persoana, Vasile Seserman, le-a pus la dispozitie propriul apartament, unde fetele de liceu isi aduceau clientii. Proxenetii au schimbat apartamentul, astfel ca pe filiera a intrat o alta persoana, Ion Zorila, care si-a pus locuinta la dispozitie contra unui procent din banii incasati din prostitutie.

Ce i-a dat de gol pe proxenetiProcurorii au pus sechestru pe banii proveniti din practicarea prostitutiei si pe un autoturism marca BMW, care apartineau celor sase persoane implicate in afacerea de proxenetism. Minorele care se prostituau ar fi fost greu de depistat, in contextul in care proxenetii schimbau constant apartamentele unde erau adusi clientii, dar o neglijenta a uneia dintre fete i-a adus pe politisti direct la cei care se aflau in spatele intregii povesti.

Aproape toti cei implicati au negat ca ar avea de-a face cu reteaua de proxenetism, dar declaratiile minorelor racolate i-au dat de gol. Pe 23 februarie 2017, Tribunalul Galati a hotarat sa isi decline competenta judecarii in favoarea Judecatoriei Galati. In cele din urma, Curtea de Apel Galati a decis ca Judecatoria Galati sa pronunte un verdict in acest dosar. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro