Isterie Pokemon GO in centrul Capitalei. Vanatorii de pokemoni au gasit un boschetar care dormea in tufisuri

Isterie Pokemon GO in centrul Capitalei. Vanatorii de pokemoni au gasit un boschetar care dormea in tufisuri

Cu toate ca la noi in tara a fost lansat oficial abia sambata, romanii sunt deja avansati in tainele "Pokemon GO", intrucat au piratat aplicatia si au inceput sa joace imediat ce jocul a fost lansat in America de Nord (6 iulie). Ingrijorarea unui tata: "Sta cu ochii in telefon si nu mai e atent la masini" La vanatoarea de pokemoni au venit si copii de scoala generala, insotiti de parinti.

acum 88 luni (17 Jul 2016)

Cu toate ca la noi in tara a fost lansat oficial abia sambata, romanii sunt deja avansati in tainele "Pokemon GO", intrucat au piratat aplicatia si au inceput sa joace imediat ce jocul a fost lansat in America de Nord (6 iulie). Gamerii din Romania s-au adunat in comunitati virtuale unde isi dau ponturi si organizeaza intalniri in care se pleaca la vanatoare de pokemoni. Zeci de tineri si-au pus in functiune telefoanele mobile si au luat la pas spatiul verde din fata magazinului Unirea, cautand pokemonii.

este un fel de mireasma care atrage pokemonii, dar pe care nu o detin decat cei care au trecut de nivelul 12. Densitatea pokemonilor era confirmata de strigatele cu care gamerii raspanditi prin parc isi anuntau reusitele: "E un Rattata!

Dornici sa beneficieze si ei de efectele pretiosului "lure", printre adolescentii din parc si-au facut aparitia si cativa barbati corpolenti, cu cefele late si alura de interlopi aspiranti.

Ingrijorarea unui tata: "Sta cu ochii in telefon si nu mai e atent la masini"

La vanatoarea de pokemoni au venit si copii de scoala generala, insotiti de parinti. Dar nu prea il las sa iasa singur pentru ca sta cu ochii in telefon si nu mai e atent cand traverseaza strada, nu mai e atent la masini. De asta il si supraveghez, ca sa-l obisnuiesc sa aiba o atentie distributiva, nu numai asupra jocului, ci asupra a tot ce se intampla in jurul lui".

Tinerii adunati in Parcul Unirii au rascolit dupa pokemoni cu atata aplomb incat au dat si peste un boschetar care adormise la umbra, ascuns in spatele unor tufisuri. Rapus de caldura si de alcool, omul s-a uitat buimacit la agitatia starnita in jur, dupa care s-a ghemuit inapoi pe pamantul rece, continuandu-si somnul.

Vanatoarea de pokemoni din centrul Capitalei s-a incheiat dupa aproape o ora, cand efectul "lure" se risipise si figurinele erau tot mai greu de gasit.

... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro