ISIS are pana la 80 de agenti in Europa, pregatiti pentru atentate, spune seful serviciilor olandeze contraterorism

ISIS are pana la 80 de agenti in Europa, pregatiti pentru atentate, spune seful serviciilor olandeze contraterorism

Potrivit oficialului, acesti combatanti au primit ordine din partea ISIS "sa nu mearga in Siria si Irak, ci sa pregateasca atacuri in Europa" El a salutat faptul ca, in ultimele sase luni, numarul acestor "combatanti teroristi straini" nu a crescut, dar a avertizat ca acest lucru "nu inseamna ca amenintarea potentiala reprezentata de cei care au calatorit deja a scazut".

acum 82 luni (19 Nov 2016)

Potrivit oficialului, acesti combatanti au primit ordine din partea ISIS "sa nu mearga in Siria si Irak, ci sa pregateasca atacuri in Europa"

El a salutat faptul ca, in ultimele sase luni, numarul acestor "combatanti teroristi straini" nu a crescut, dar a avertizat ca acest lucru "nu inseamna ca amenintarea potentiala reprezentata de cei care au calatorit deja a scazut". Saptamana trecuta, ministrul belgian de Interne Jan Jambon a avertizat ca un "val" de 3.000, pana la 5.000 de combatanti ai organizatiei teroriste Statul Islamic s-ar putea intoarce in Europa, din cauza infrangerilor suferite de ISIS in Orientul Mijlociu. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro