Isarescu: "Prima Casa" nu are ce cauta in legea darii in plata. Pune in discutie o garantie a statului roman. Suna groaznic!

Isarescu:

"Daca statul roman, legiuitorul, doreste sa se adreseze, prin darea in plata, si beneficiarilor creditelor din programul , are posibilitatea sa se adreseze in alta lege, in legea proiectului respectiv, intr-o maniera clara, fara confuzii, fara sa apara niciun fel de interpretare privind garantia statului roman", a mai spus Isarescu.

acum 79 luni (7 Mar 2016)

A vorbi intr-o lege, cum este darea in plata, despre punerea in discutie a unei garantii a statului roman, cu alte cuvinte: o lege a statului roman sa puna in discutie, sub orice forma, garantia statului roman, eu atat pot sa spun: suna groaznic! "Daca statul roman, legiuitorul, doreste sa se adreseze, prin darea in plata, si beneficiarilor creditelor din programul , are posibilitatea sa se adreseze in alta lege, in legea proiectului respectiv, intr-o maniera clara, fara confuzii, fara sa apara niciun fel de interpretare privind garantia statului roman", a mai spus Isarescu. Legea darii in plata, aflata la reexaminare in Parlament, a trecut de plenul Senatului si urmeaza sa intre in dezbatere in Camera Deputatilor, care este for decizional. Senatorii au stabilit ca legea sa se aplice si imprumuturilor aflate in derulare, insa numai creditelor imobiliare cu o valoare de pana in 150.000 de euro, inclusiv celor acordate prin programul "Prima Casa". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro