Isaila, demis de la Astra. Oleg Protasov, noul antrenor

Isaila, demis de la Astra. Oleg Protasov, noul antrenor

Eliminarea din Cupa Romaniei in fata celor de la Mioveni, esecul cu Salzburg, din Liga Europa, apoi cel cu Viitorul, din Liga I, i-au fost fatale lui Daniel Isaila.

acum 73 luni (10 Oct 2014)

Eliminarea din Cupa Romaniei in fata celor de la Mioveni, esecul cu Salzburg, din Liga Europa, apoi cel cu Viitorul, din Liga I, i-au fost fatale lui Daniel Isaila. Acesta este Oleg Protasov (50 de ani), fostul tehnician al Stelei din anul 2005. Protasov era liber de contract dupa despartirea de echipa Dinamo Minsk (Belarus), in decembrie 2013.

Fostul atacant s-a aflat pe banca Stelei in perioada iulie-decembrie 2005 si a impresionat cu stilul sau ofensiv, fiind printre cei mai apreciati tehnicieni ai ros-albastrilor dupa 1989.

Dnepr, Kuban Krasnodar, Iraklis, Rostov, Astana si Dinamo Minsk au fost celelalte grupari antrenate de Protasov dupa plecarea din Ghencea, dar nici aici ucraineanul n-a obtinut vreun rezultat notabil. Cum in aceasta perioada campionatul e intrerupt, din cauza meciurilor echipei nationale in preliminariile lui Euro 2016, urmatoarea partida pentru giurgiuveni este pe 19 octombrie, in deplasare, cu Gaz Metan. Citeste si Oleg Protasov: "Am avut ceva discutii cu echipe din Romania" ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro