Iron Maiden "rupe" scena si dupa 41 de ani de activitate. Britanicii, show incendiar la Bucuresti

Iron Maiden

Aproximativ 20.000 de persoane au asistat, aseara, in Piata Constitutiei din Capitala, la grandiosul concert oferit de legendara formatie britanica, Iron Maiden, in cadrul celei de-a 7-a editii a festivalului Rock The City. Aseara, solistul nu omis sa faca glume despre varsta tobosarului Nicko McBrain, cel care si la 64 de ani emana o energie nemarginita la impunatorul sau set de tobe.

acum 43 luni (31 Jul 2016)

Aproximativ 20.000 de persoane au asistat, aseara, in Piata Constitutiei din Capitala, la grandiosul concert oferit de legendara formatie britanica, Iron Maiden, in cadrul celei de-a 7-a editii a festivalului Rock The City.

Iron Maiden (poate ca) nu mai are nevoie de nicio prezentare. Faimoasa formatie venind pentru a cincea oara in Romania (la Bucuresti, in 1995, 2008, 2013 si 2016, si la Cluj, in 2010). Cu totii sunt trecuti de 55 de ani, dar asta nu-i impiedica sa-si arate varsta. Bruce Dickinson a alergat fara oprire pe scena din Piata Constitutiei, asa cum a facut-o inca de la venirea sa in marea familei "Iron Maiden". Aseara, solistul nu omis sa faca glume despre varsta tobosarului Nicko McBrain, cel care si la 64 de ani emana o energie nemarginita la impunatorul sau set de tobe.

Circa 20.000 de fani au ocupat Piata Constitutiei pentru a-i vedea "la lucru" pe lengendarii englezi. Printre rockerii romani s-au aflat si cei veniti din Grecia, Bulgaria, Scotia, Serbia, SUA s.a.m.d., care, laolalta, au fredonat din rasputeri piese ca "Fear Of The Dark", "Number Of The Beast", "The Trooper", "Hallowed Be Thy Name", si multe altele.

De notat este faptul ca Bruce Dickinson a tinut, in timpul concertului, sa faca o aluzie la faptul ca pe viitor nu se vor mai tine concerte in Piata Contitutiei (n.r. Citeste si:

+ANUNTUL de ULTIMA ORA al noului primar al Capitalei, Gabriela Firea: Transportul ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro