Irina Begu explica succesul nebun de la Roland Garros. Care a fost momentul decisiv al partidei de 3 ore si 41 minute

Irina Begu explica succesul nebun de la Roland Garros. Care a fost momentul decisiv al partidei de 3 ore si 41 minute

Probabil ca daca as fi stat mai aproape si as fi contrat mai mult, poate jocul ar fi fost altfel, insa incerc sa iau lucrurile pozitive, faptul ca am muncit pentru fiecare punct, indiferent de scor, indiferent ca la un moment dat simteam ca nu mai am nici o solutie.

acum 88 luni (26 May 2016)

Am inceput sa conduc si eram pozitiva, incercam sa fiu concentrata la fiecare punct, sa-i pun cat mai multe mingi inapoi. Ma bucur ca am reusit in finalul meciului sa joc eu... sa servesc mult mai bine", a afirmat Begu. Tactica era ca eu sa fiu cea care conduce jocul, sa nu pierd linia si sa o misc cat mai mult. Stiam ca partea de rever este un pic mai slaba fata de partea dreapta, ca serveste bine. Ideea principala era ca eu sa pun cat mai multe retururi in teren, cam asta a fost asa, in mare. Am pierdut terenul, am lasat-o pe ea sa conduca si atunci am pierdut un pic jocul din mana", a mai spus Irina, pentru treizecizero.ro.

"Am condus, am avut 4-1, 5-2, insa nu simteam cu adevarat ca eu conduc jocul in totalitate, sau ca il am in mana. Nici eu nu am servit asa cum mi-as fi dorit, insa ma bucur ca spre sfarsitul meciului a inceput sa mearga serviciul. Stiam ca dreapta este mai buna, insa ea intorcea foarte mult cu dreapta, cam pe tot terenul. Asta era ideea ei principala, sau asa este jocul ei facut, ca ea sa se intoarca cat mai mult cu dreapta si atunci cind sta pe partea de rever sa dea cu dreapta invers. Imi doream sa fac mai mult, dar simteam cum, la fiecare minge, ma dadea si mai mult in spate. Probabil ca daca as fi stat mai aproape si as fi contrat mai mult, poate jocul ar fi fost altfel, insa incerc sa iau lucrurile pozitive, faptul ca am muncit pentru fiecare punct, indiferent de scor, indiferent ca la un moment dat simteam ca nu mai am nici o solutie. Unde ii pkace sa mearga la plaja jucatoarei noastre, care e turneul ei preferat si ce face cand este acasa

Maria Sarapova are un nou iubit celebru. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro