Irina Begu explica esecul cu Angelique Kerber: "Intonarea imnurilor m-a emotionat!"

Irina Begu explica esecul cu Angelique Kerber:

Duminica, de la ora 13.00, ar trebui sa aiba loc meciurile Simona Halep - Angelique Kerber si Irina Camelia Begu - Andrea Petkovic, dar sunt posibile schimbari in cele doua echipe, in ceea ce priveste jucatoarele numarul 2.

acum 55 luni (16 Apr 2016)

"Am intrat pe teren dupa intonarea imnului si dupa toata agitatia din cadrul ceremoniei si am avut emotii pentru ca e un sentiment unic. Tactica mea a fost sa fiu cat mai agresiva cu Kerber, dar dorinta mea de a invinge a fost mult prea mare si atunci nu iese intotdeauna cum vrei. Am luptat cat am putut de mult, stiu ca am dezamagit unii oameni, dar vreau sa le multumesc tuturor pentru felul fantastic in care m-au sustinut.

Irina Begu a facut referire si la posibile schimbari pentru meciurile de duminica. "Noi am stabilit acum cateva zile ca vom avea o noua discutie sambata seara in functie de cum va fi scorul la finalul zilei. Eu sunt aici sa reprezint Romania, indiferent ca este vorba de a juca la simplu sau la dublu."

In prima partida a inalnirii, Irina Camelia Begu, locul 35 WTA, a fost invinsa, cu scorul de 6-2, 6-3, de Angelique Kerber, locul 3 WTA. Apoi, Simona Halep, locul 6 WTA, a invins-o, sambata, cu scorul de 6-4, 6-7 (5), 6-4, pe Andrea Petkovic, locul 30 WTA,astfel ca scorul intalnirii Romania - Germania din play-off-ul Grupei Mondiale a Fed Cup a devenit egal, 1-1, dupa meciurile din prima zi.

Duminica, de la ora 13.00, ar trebui sa aiba loc meciurile Simona Halep - Angelique Kerber si Irina Camelia Begu - Andrea Petkovic, dar sunt posibile schimbari in cele doua echipe, in ceea ce priveste jucatoarele numarul 2. In caz de egalitate, invingatoarea va fi stabilita la dublu, dupa partida dintre Alexandra Dulgheru/Monica Niculescu - Annika Beck/Julia Goerges.

Partidele intalnirii Romania-Germania au loc la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, pe zgura, fiind transmise in direct de Dolce Sport. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro