IPJ Olt n-a reusit, in doua saptamani, sa identifice politistul care si-a imprumutat cascheta unor cheflii. "Cei audiati au spus ca au gasit-o"

Persoanele care apar in filmulet si in cateva fotografii postate initial pe mai multe conturi de Facebook, si sterse intre timp, au fost audiate de reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Olt, insa pana in momentul de fata ancheta n-a dus la niciun rezultat concret.

acum 36 luni (7 Nov 2017)

Persoanele care apar in filmulet si in cateva fotografii postate initial pe mai multe conturi de Facebook, si sterse intre timp, au fost audiate de reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Olt, insa pana in momentul de fata ancheta n-a dus la niciun rezultat concret. Cheflii spun ca au gasit cascheta si ca niciun politist nu le-ar fi imprumutat-o, desi pe film se aude, la un moment dat, discutia dintre petrecareti.

Membrii comisiei de ancheta din cadrul IPJ Olt nu au reusit, insa, sa afle de la persoanele implicate cine este "domnu' sef" care le-a imprumutat-o, desi la nivelul localitatii Sprancenata, in satul Frunzaru, unde a avut loc petrecerea, ar fi de notorietate relatia de prietenie dintre cheflii si seful de post. Toate persoanele implicate in acel eveniment au fost audiate, toti au spus ca nu era vorba de niciun politist care sa fi fost la fata locului, se fac verificari in continuare", a spus cms.sef Claudia Radu - imputernicit sef Serviciul Cabinet, care a mai mentionat ca petrecaretii au declarat, ulterior, politistilor care desfasoara ancheta, ca "au gasit-o, pur si simplu". Eventuala abatere disciplinara, constatata in urma unei anchete, poate fi sanctionata in termen de 12 luni de la savarsire, a precizat cms. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro