Iphone 7, reduceri de pana la 1000 de lei la Emag (P)

Dar nu au un jack audio si asta ii va deranja pe multi", a scris Matthew Panzarino, de la TechCrunch, intr-o recenzie citata de playtech.ro iPhone 7 beneficiaza de un ecran de 4,7 inci, care suporta o rezolutie de 1.334×750 de pixeli. Si, din orice punct de vedere, de la performanta, pana la autonomie, la calitatea imaginilor surprinse de camera, la haptic feedback, la rezistenta la apa si calitatea sunetelor, iPhone 7 si 7 Plus reprezinta imbunatatiri considerabile fata de 6S si 6S Plus", a aratat si John Gruber, de la Daring Fireball.

acum 26 luni (20 Sep 2017)

Lansarea pe piata a noilor Iphone 8 si Iphone X vine cu un avantaj neasteptat pentru pasionatii de tehnologie: preturile la Iphone 7, un telefon care are dotari si specificatii tehnice excelente, au scazut considerabil. eMAG, de exemplu, ofera acest smartphone si cu reduceri de pana la 1000 de lei.

La momentul lansarii, Iphone 7 a fost considerat cel mai bun telefon produs vreodata de Apple. Nu ati mai vazut vreodata asemenea imagini surprinse cu ajutorul camerei de pe un telefon mobil. Telefoanele sunt rapide, capabile si functionale, cu upgrade-uri in ceea ce priveste difuzoarele, rezistenta la apa si un buton Home mai rezistent. Dar nu au un jack audio si asta ii va deranja pe multi", a scris Matthew Panzarino, de la TechCrunch, intr-o recenzie citata de playtech.ro

iPhone 7 beneficiaza de un ecran de 4,7 inci, care suporta o rezolutie de 1.334×750 de pixeli. De cealalta parte, display-ul de 5,5 inci de pe iPhone 7 Plus este unul mai performant si suporta o rezolutie Full HD. Doua nuclee ale acestuia sunt cu 40% mai rapide decat Apple A9, iar celelalte ruleaza la frecvente mai mici si consuma de cinci ori mai putina energie. De asemenea, GPU-ul este cu 50% mai rapid decat cel inclus in A9. Si, din orice punct de vedere, de la performanta, pana la autonomie, la calitatea imaginilor surprinse de camera, la haptic feedback, la rezistenta la apa si calitatea sunetelor, iPhone 7 si 7 Plus reprezinta imbunatatiri considerabile fata de 6S si 6S Plus", a aratat si John Gruber, de la Daring Fireball.

iPhone 7 Plus are doi senzori de 12 megapixeli pe spate, in timp ce iPhone 7 standard are unul singur. Ambele beneficiaza, insa, de o camera de 7 megapixeli pe spate. Diferentele fata de iPhone 6s din acest punct de vedere nu sunt spectaculoase, dar sunt suficient de mari incat sa justifice un upgrade, in cazul in care te intereseaza atat de mult partea asta. iPhone 7 e cu 20% mai rapid decat predecesorul, a scris playtech.ro

In Romani... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro