iPhone 6s si iPhone 6s Plus, disponibile de maine in Romania. Care sunt preturile

Noile telefoane iPhone 6s si iPhone 6s Plus vor fi disponibile de maine la precomanda in magazinele din Romania. Astfel, iPhone 6s va fi disponibil la precomanda pe QuickMobile.ro incepand cu pretul de 3.599,9 lei, in culorile negru, alb, gold si noua nuanta Rose Gold, iar preturile pentru iPhone 6s Plus pornesc de la 3.999,9 lei.

acum 106 luni (11 Sep 2015)

Noile telefoane iPhone 6s si iPhone 6s Plus vor fi disponibile de maine la precomanda in magazinele din Romania. Astfel, Romania este unul dintre primele state din Europa, alaturi de Marea Britanie, Franta si Germania, in care ajung noile telefoane Apple, dupa lansarea oficiala in SUA, in urma cu doua zile.

Astfel, iPhone 6s va fi disponibil la precomanda pe QuickMobile.ro incepand cu pretul de 3.599,9 lei, in culorile negru, alb, gold si noua nuanta Rose Gold, iar preturile pentru iPhone 6s Plus pornesc de la 3.999,9 lei.

In cadrul evenimentului de prezentare Apple, care a avut loc la Bill Graham Civic Auditoriom din San Francisco, iPhone 6s si iPhone 6s Plus, au fost prezentate ca fiind cele mai avansate smartphone-uri din lume la acest moment. Camera frontala are 5 megapixeli, o veste foarte buna pentru cei care sunt pasionati de fotografii selfie, oferind posibilitatea de a folosi display-ul pe post de blit.

Smartphone-urile sunt cu 70% mai rapide, iar performanta grafica aproape ca s-a dublat fata de generatia anterioara, datorita tehnologiei 3D Touch, care ofera acces la diverse meniuri, permite previzualizarea e-mailurilor si aduce jocurile la un nivel superior. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro