iPhone 6, dezvaluit de rusi! Cele mai bune imagini cu noul smartphone

iPhone 6, dezvaluit de rusi! Cele mai bune imagini cu noul smartphone

Imaginile prezinta modelul de 4,7 inchi care, potrivit jurnalistului, va fi primul telefon ce va putea fi cumparat de clientii Apple. Cel de 5,5 inchi va fi prezentat oficial insa va ajunge in magazine ulterior, relateaza GadgetReport.ro Modelul prezentat de rus vine intr-o culoare gri similara modelului iPhone 5s insa vom vedea pe piata si alte culori, de la clasicul alb la auriul care pare sa fie la moda in randul producatorilor de smartphone-uri.

acum 114 luni (2 Sep 2014)

Imaginile prezinta modelul de 4,7 inchi care, potrivit jurnalistului, va fi primul telefon ce va putea fi cumparat de clientii Apple. Cel de 5,5 inchi va fi prezentat oficial insa va ajunge in magazine ulterior, relateaza GadgetReport.ro

Modelul prezentat de rus vine intr-o culoare gri similara modelului iPhone 5s insa vom vedea pe piata si alte culori, de la clasicul alb la auriul care pare sa fie la moda in randul producatorilor de smartphone-uri.

Cea mai importanta noutate adusa de noul iPhone 6 o reprezinta ecranul.

Ecranele noului iPhone 6 ar urma sa aiba o rezolutie de 1704X960 pixeli, cu o densitate de 468 pixeli/inch.

Dincolo de ecran, Apple va folosi pentru iPhone 6 noi materiale care il vor face mai rezistent la zgarieturi si lovituri - iar cel mai important este safirul, care va acoperi noul ecran.

Ambele modele iPhone 6 vor avea un profil metalic si vor fi mai subtiri cu 9% fata de iPhone 5s, insa mai grele cu 10%. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro