Iorgulescu, proiect spectaculos pentru fotbalul romanesc: vrea sa aduca in tara o tehnologie de 1,8 milioane de euro

Iorgulescu, proiect spectaculos pentru fotbalul romanesc: vrea sa aduca in tara o tehnologie de 1,8 milioane de euro

Gino Iorgulescu l-a invins cu 13-1 pe contracandidatul sau, Sorin Dragoi, motiv pentru a oferit o serie de declaratii, urmand sa ia, probabil, o pauza de doi, trei ani pana la urmatoarea conferinta. Am facut un test de lege in care brandurile ar urma sa apartina de municipalitati, exact ca-n Italia.

acum 27 luni (23 Oct 2017)

Gino Iorgulescu l-a invins cu 13-1 pe contracandidatul sau, Sorin Dragoi, motiv pentru a oferit o serie de declaratii, urmand sa ia, probabil, o pauza de doi, trei ani pana la urmatoarea conferinta. Cea mai interesanta idee expusa de seful LPF a fost cea legata de introducerea arbitrajului video in primul esalon din Romania. "Sunt greseli mari de arbitraj pe care le-a vazut toata lumea. Sa vedem de unde gasim 1,8 milioane de euro. Daca cineva face o sponsorizare cu dedicatie il vom implementa. Poate luam anumite parti de la sponsori. Cei de la UEFA ne-au spus ca ar costa cam atat", a declarat seful Ligii. Alte declaratii oferite de Iorgulescu *Nu stiu daca va exista o schimbare rapida in privinta sistemului competitional. Vom incerca sa luam legatura cu oficialitatile locale pentru a imbunatati arenele din zonele respective. Nu le putem interzice cluburilor care n-au stadioane sa nu promoveze. *Noi nu putem verifica ce fac cluburile cu banii primiti din drepturile TV. Eu m-am hotarat sa candidez cand mi-am dat seama ca voi avea sansa de a prelungi acest contract din drepturile TV. Depinde si de raitinguri insa.

*Ne preocupa de mai mult timp o alta problema. Am facut un test de lege in care brandurile ar urma sa apartina de municipalitati, exact ca-n Italia. Cand cineva pleaca de la o echipa, brandul revine la municipalitate sau judet.

*Voi face primul pas spre dialog cu FRF in continuare, poate gasim solutia pentru a colabora mai bune. M-am intalnit cu domnul presedinte Burleanu de mai multe ori, si in particular. Poate vom atrage cativa fotbalisti care au veleitati de conducatori. Poate in cinci ani vom gasi pe cineva care sa preia fraiele LPF. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro