Iordache, declaratii contradictorii privind sedinta BP prin telefon: Au fost 9 voturi "pentru" / Nu s-a votat nimic

Iordache, declaratii contradictorii privind sedinta BP prin telefon: Au fost 9 voturi

"Au fost impotriva colegii de la PNL, au fost pentru convocarea plenului toti colegii de la PSD cu care s-a vorbit, am un coleg care nu mi-a raspuns la telefon, colegul de la PMP si UDMR.

acum 34 luni (8 Aug 2017)

Intrebat despre Biroul Permanent desfasurat luni, prin telefon, Florin Iordache a explicat din nou ca a fost doar o sedinta pentru a stabili data exacta a sesiunii, nu pentru a convoca efectiv sesiunea, lucru facut de presedintele forului, Liviu Dragnea.

"Au fost impotriva colegii de la PNL, au fost pentru convocarea plenului toti colegii de la PSD cu care s-a vorbit, am un coleg care nu mi-a raspuns la telefon, colegul de la PMP si UDMR. (...) Au fost noua voturi pentru, doua voturi impotriva si trei colegi nu au raspuns", a spus Iordache.

Intrebat daca a fost o sedinta formala, el a negat.

El a fost intrebat unde in Regulament se precizeaza ca astfel de decizii pot fi luate prin vot la telefon, social-democratul a negat ca s-ar fi dat un vot.

La insitentele presei, care i-a spus ca anterior daduse chiar un rezultat al votului, el a ignorat intrebarea. (...) In urma consultarii a fost stabilita data de astazi", a continuat el sa explice.

Iordache a fost intrebat daca aceasta sedinta a avut si cvorum, el confirmand: "Bineinteles!".

Vicepresedintele Camerei Deputatilor Florin Iordache a declarat marti, de la tribuna plenului, ca deputatii au fost convocati in mod "regulamentar si constitutional" la sesiunea extraordinara, in conditiile in care membrii Biroului Permanent si liderii de grup au fost sunati luni, iar "cu o majoritate covarsitoare", s-a decis programul forului legislativ. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro