Ionut Stroe: Dacian Ciolos nu ar putea conduce PNL. Cine vrea sa plece din partid sa plece. Imi place un PNL curat

Ionut Stroe: Dacian Ciolos nu ar putea conduce PNL. Cine vrea sa plece din partid sa plece. Imi place un PNL curat

Principalele declaratii ale deputatului Ionut Stroe: Despre PNL si jocurile de culise Nu sunt jocuri de culise in PNL. Faca vrem sa avem un PNL mare, serios, care sa faca opozitie PSD, cred ca ar trebui sa uitam orice fel de apartenenta la fostele PDL si PNL. Nu am ajuns in situatia de a ne agata de vreun partid, cu atat mai putin de USR. Despre Klaus Iohannis Relatia presedinte de partid, presedinte de tara, nu trebuie sa depaseasca limitele Constitutiei. Despre proteste Cand mergi se spune de ce mergi, cand nu mergi, esti intrebat de ce nu mergi.

acum 42 luni (30 Jan 2017)

Principalele declaratii ale deputatului Ionut Stroe:

Despre PNL si jocurile de culise

Nu sunt jocuri de culise in PNL. Nu cred ca in momentul de fata PNL trebuie sa aiba chestiuni de genul acesta. Eu cred ca acest partid ar trebui sa depaseassca de mult faza PDL sau faza PNL. Cred ca succesul electoral depinde de fuziune. Faca vrem sa avem un PNL mare, serios, care sa faca opozitie PSD, cred ca ar trebui sa uitam orice fel de apartenenta la fostele PDL si PNL.

Despre amanarea Congresului

Amanarea deciziei este o decizie in sine si nu cred ca e foarte potrivita. Nu sunt incomodat de decizia desfasurarii Congresului in luna iunie, dar mie mi-ar fi placut sa fie mai repede.

Mie imi place un PNL curat, cu oameni care-si asuma responsabilitati, nu care sa se ocupe de propriile interesele. Nu-mi pare de plecarea niciunui membru. Nu imi e teama de aceste doua mici partide.

PNL, un partid mic?

Nu! Insa e nevoie de decizii clare. Tocmai de aceea am propus organziarea Conferintei intr-un termen cat mai scurt. Obiectivul nostru e sa fim marele partid de dreapta integrator.

Despre amenintarea USR

USR a transferat din zona PNL. Intentionat sau nu s-au asezat pe o zona politica care s-a simtit nereprezentata de PNL. USR semneaza motiunea noastra de cenzura in conditiile in care sunt asumate ordonanta si amnistia. Acum, nu doar noi, ci si USR, nu comunicam foarte bine cu electoratul. PNL ar trebui sa USR si oameni care sa fie o contrapondere la PSD.

Nu am ajuns in situatia de a ne agata de vreun partid, cu atat mai putin de USR.

Despre rezultatele slabe

Trebuie sa ne asumam aceste rezultate. Odata asumata greseala demonstrezi ca esti un om de onoare si ca poti arata apoi ca rezolvi problemele. Pe mine ma bucura ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro