Ionut, revoltat dupa "Exatlon":"Razboinicul" dezvaluie detalii din culise si refuza oferta lui Draghia de a-i plati nunta: "Nu este omul care vrea sa para"

Ionut, revoltat dupa

Ionut "Jaguarul", finalistul din echipa Razboinicilor care a pierdut premiu de 100.000 de euro, in confruntarea cu actorul Vladimir Draghia, ca urmare a votului decisiv al publicului, s-a aratat revoltat de regulile jocului, care i s-au parut nedrepte, si a dezvaluit, intr-un live pe Facebook, ce s-a intamplat in culisele emisiunii in pragul marii finale, cat si tensiunile care exista intre el si castigator.

acum 26 luni (29 May 2018)

Ionut "Jaguarul", finalistul din echipa Razboinicilor care a pierdut premiu de 100.000 de euro, in confruntarea cu actorul Vladimir Draghia, ca urmare a votului decisiv al publicului, s-a aratat revoltat de regulile jocului, care i s-au parut nedrepte, si a dezvaluit, intr-un live pe Facebook, ce s-a intamplat in culisele emisiunii in pragul marii finale, cat si tensiunile care exista intre el si castigator. S-a insistat inca din semifinala ca Vladimir sa intre in finala "Eu am dat tot ce e mai bun din mine. Cei din productie ascund si nu stiu de ce fac acest lucru. Nu a fost corect si o sa spun toate lucrurile care m-au deranjat. S-a insistat inca din semifinala ca Vladimir sa intre in finala. Mi-as dori ca in sezonul al doilea, finala sa fie decisa printr-o proba sportiva, nu prin vot", le-a spus Ionut fanilor din online, potrivit Click!. I-am zis ca nu a fost frumos din partea lui Vladimir Draghia a anuntat ca marele premiu de 100.000 de euro va merge catre MagiCamp, organizatie care ajuta copiii bolnavi de cancer. In plus, actorul s-a oferit sa-i plateasca toate cheltuielile de nunta lui Ionut, care a marturisit inainte de anuntarea castigatorului ca daca va reusi sa intre in posesia premiului isi doreste o nunta ca in povesti. Se pare, insa, ca Ionut nu este dispus sa accepte oferta lui Vladimir si, mai mult, spune despre acesta ca nu este "omul care vrea sa para". Daca voi credeti ca Vladimir este omul care vrea sa para, curand o sa vedeti cu totii cine e de fapt. I-am zis ca nu a fost frumos din partea lui", a mai spus "razboinicul" FOTO Kanal D ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro