Ion M. Ionita: Scandalul "Halep", greseala capitala pentru PSD

Ion M. Ionita: Scandalul

Difuzarea pe site-urile PSD a unor imagini manipulate si a mesajului ca publicul de pe Arena Nationala a venit nu sa o omagieze pe Simona Halep, ci sa o huiduie pe campioana de la Roland Garros, aplaudand-o in schimb pe Gabriela Firea, nu putea fi inghitita nici de pelicanii din insula Belina.

acum 10 luni (13 Jun 2018)

>

Nefortat de nimeni, PSD a facut o greseala majora care se va deconta in sondaje. Scandalul "Simona Halep" in care partidul s-a varat singur arata grave probleme si o lipsa totala de profesionalism in ceea ce priveste gestionarea imaginii intr-o situatie de criza pentru PSD.

Difuzarea pe site-urile PSD a unor imagini manipulate si a mesajului ca publicul de pe Arena Nationala a venit nu sa o omagieze pe Simona Halep, ci sa o huiduie pe campioana de la Roland Garros, aplaudand-o in schimb pe Gabriela Firea, nu putea fi inghitita nici de pelicanii din insula Belina. Pe vremea lui Ceausescu se spunea din cinci in cinci minute ca in Romania se traieste mai bine decat in Occident. Propagandistii partidului se gandeau ca romanii care stateau cu orele la cozi pentru o bucata de parizer erau convinsi de adevarul oficial si nu de adevarul din sacosele lor goale.

La fel, responsabilii cu propaganda ai PSD au vrut sa-i faca pe romani sa creada ca publicul a huiduit-o pe Simona Halep si nu pe Firea.

Faptul ca Liviu Dragnea l-a concediat pe cel responsabil cu o incercare de manipulare atat de grosiera nu repara nimic.

Liviu Dragnea ar trebui sa fie cu adevarat ingrijorat fata de ceea ce se intampla cu partidul pe care il conduce. Sunt pusi in functii, oricat de importante, oameni care nu se remarca decat prin fidelitate fata de liderul partidului.

Cu asemenea politica de cadre, PSD isi taie singur craca de sub picioare. Sigur, Liviu Dragnea se bazeaza pe sfaturile unor profesionisti in materie electorala, dar aici este vorba despre decizii de zi de zi, lucruri care nu se rezolva apeland la consultantii straini.

Venirea Simonei Halep ar fi trebui sa fie un moment de bucurie din care PSD ar fi castigat, daca ar fi fost mai discret. A spune ca grupurile anti-PSD au regizat momentul de pe Arena Nationala ar fi avut credibilitate daca ar fi huiduit cateva zeci de oameni. Dar miile de spectatori au dat frau ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro