Ion Cristoiu: De ce a ascuns Ponta NOMINALIZAREA CORINEI CRETU

Ion Cristoiu: De ce a ascuns Ponta NOMINALIZAREA CORINEI CRETU

"Nu inteleg de ce s-a ascuns opiniei publice o decizie. Spune Traian Basescu ca mai exista o nominalizare, Ponta devine mai monosilabic decat Iohannis si spune ca e o femeie, dar nu va spun cine.

acum 70 luni (1 Sep 2014)

"Nu inteleg de ce s-a ascuns opiniei publice o decizie. Spune Traian Basescu ca mai exista o nominalizare, Ponta devine mai monosilabic decat Iohannis si spune ca e o femeie, dar nu va spun cine. Ponta nu s-a simtit dator sa informeze opinia publica si a ascuns. Sunt uluit pentru ca din textul scrisorii mi se pare de o prostie fara margini. Postul de comisar la UE este rezultatul unui lobby.

Cristoiu a vorbit si despre ce s-ar ascunde in spatele tacerii lui Ponta: "E o lucratura a lui Ponta pentru ca sa fie cineva din familie. Domnul Iliescu a lasat cu limba de moarte ca doamna Cretu sa ajunga comisar. De asta a si ascuns".

Jurnalistul a mai subliniat si faptul ca Traian Basescu nu a facut declaratii la intoarcerea de la Consiliul European.

"Domnul Basescu ne-a obisnuit sa faca declaratii cand se intoarce de la Bruxelles.

Europarlamentarul PSD Corina Cretu a fost confirmata de presedintele desemnat al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, drept propunerea Romaniei pentru functia de Comisar European, in detrimentul actualului comisar pentru Agricultura, Dacian Ciolos. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro