Ion Caramitru, reactie la redeschiderea Dosarului Revolutiei: "Slava Cerului! "

Ion Caramitru, reactie la redeschiderea Dosarului Revolutiei:

Actorul si-a aratat aprecierea si surprinderea fata de aceasta veste afirmandu-si speranta ca asteapta sa fie dezvaluite mecanismele "care au permis confiscarea Revolutiei" de catre "cei aflati la putere inainte de Revolutie" care au si beneficiat, ulterior, de schimbarea de regim: "Serios?

acum 86 luni (5 Apr 2016)

Actorul Ion Caramitru si-a exprimat speranta, marti, ca decizia Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie privind redeschiderea urmaririi penale in Dosarul Revolutiei va face, "in sfarsit, lumina" in acest caz care necesita, dupa atata timp, niste raspunsuri.

La cateva minute dupa ce Bogdan Licu, Procurorul general interimar al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a spus, intr-o conferinta de presa, ca a cerut redeschiderea urmaririi penale in Dosarul Revolutiei, Ion Caramitru a oferit, in exclusivitate pentru Mediafax, o reactie cu privire la acest subiect. Actorul si-a aratat aprecierea si surprinderea fata de aceasta veste afirmandu-si speranta ca asteapta sa fie dezvaluite mecanismele "care au permis confiscarea Revolutiei" de catre "cei aflati la putere inainte de Revolutie" care au si beneficiat, ulterior, de schimbarea de regim:

"Serios? Astept si sper ca tot ce s-a aflat pana acum si tot ce s-a dezbatut, si toate declaratiile care s-au dat, inclusiv a mea, sa ajute sa se faca, in sfarsit, lumina. Eu am aratat in repetate randuri ca beneficiarii schimbarii de regim din 1989 au fost tot cei aflati la putere inainte de Revolutie. Nu este doar o curiozitate, este cu mult mai mult si altceva decat atat si asta fiindca mecanismele prin care a fost confiscata Revolutia au lasat in urma foarte multi morti carora le datoram, chiar si peste timp, raspunsuri.", a conchis actorul. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro