Iohannis: Unitatile 3 si 4 de la Centrala Cernavoda - proiect prioritar de investitii

Iohannis: Unitatile 3 si 4 de la Centrala Cernavoda - proiect prioritar de investitii

"In cadrul sedintei Consiliului am analizat si aprobat raportul ministrului Energiei privind stadiul si evolutia proiectului unitatilor 3 si 4 de la Centrala Cernavoda stabilind ca acesta reprezinta un proiect prioritar de investitii pentru Romania care va asigura cresterea cotei energiei nucleare la 30 sau 32% din totalul productiei nationale de energie electrica si va contribui substantial la cresterea economica, mentinerea, dar si crearea de noi locuri de munca", a declarat seful statului la Palatul Cotroceni.

acum 50 luni (27 May 2016)

CSAT a aprobat vineri un raport al ministrului Energiei, Victor Vlad Grigorescu, cu privire la proiectul unitatilor 3 si 4 de la Centrala Cernavoda, stabilind ca este o investitie prioritara pentru Romania, a anuntat presedintele Klaus Iohannis.

"In cadrul sedintei Consiliului am analizat si aprobat raportul ministrului Energiei privind stadiul si evolutia proiectului unitatilor 3 si 4 de la Centrala Cernavoda stabilind ca acesta reprezinta un proiect prioritar de investitii pentru Romania care va asigura cresterea cotei energiei nucleare la 30 sau 32% din totalul productiei nationale de energie electrica si va contribui substantial la cresterea economica, mentinerea, dar si crearea de noi locuri de munca", a declarat seful statului la Palatul Cotroceni. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro