Iohannis: Suntem intr-un moment de criza majora pentru sistemul sanitar. Trebuie sa punem punct coruptiei, risipei banilor publici si nepasarii

Iohannis: Suntem intr-un moment de criza majora pentru sistemul sanitar. Trebuie sa punem punct coruptiei, risipei banilor publici si nepasarii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat azi ca problemele profunde din Sanatate nu se pot rezolva printr-o demisie, el precizand ca este nevoie de curatirea sistemului, de un plan pe termen lung si ca este in permanenta legatura cu premierul.

acum 85 luni (9 May 2016)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat azi ca problemele profunde din Sanatate nu se pot rezolva printr-o demisie, el precizand ca este nevoie de curatirea sistemului, de un plan pe termen lung si ca este in permanenta legatura cu premierul. Suntem intr-un moment de criza majora pentru sistemul sanitar cu implicatii serioase asupra vietii romanilor. Problemele profunde ale acestui sistem nu se vor rezolva doar printr-o demisie sau prin masuri punctuale, ci reclama solutii durabile, cu efecte concrete si un plan pe termen lung. Sunt in permanenta comunicare cu prim-ministrul pe acest subiect ", a declarat Iohannis, la receptia de la Cotroceni de Ziua Europei.

Iohannis a adaugat ca este nevoie de un plan pe termen lung, liderii politici avand obligatia de a identifica rapid mijloacele pentru a asigura conditii romanilor in spitale. El a mai precizat ca este in permanenta comunicare cu premierul Dacian Ciolos care a preluat interimatul la Ministerul Sanatatii.

+DEZVALUIRILE anuntate de RARES BOGDAN despre SCANDALUL HEXI PHARMA n-au mai ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro