IOHANNIS si-a lansat candidatura pentru COTROCENI: Sa construim impreuna ROMANIA LUCRULUI BINE FACUT

IOHANNIS si-a lansat candidatura pentru COTROCENI: Sa construim impreuna ROMANIA LUCRULUI BINE FACUT

Daca Victor Ponta a ales lansarea pe un stadion, evenimentul de lansare a candidaturii a lui KLAUS IOHANNIS a avut loc chiar in fata Guvernului condus de Ponta. Ieri, Parchetul General a inchis dosarul in care Klaus Iohannis era acuzat de conflict de interese, dupa ce, in calitate de primarul al Sibiului a semnat un contract cu o tipografie a Forumului Democrat al Germanilor, formatiune pe care tot el o conducea.

acum 65 luni (28 Sep 2014)

Daca Victor Ponta a ales lansarea pe un stadion, evenimentul de lansare a candidaturii a lui KLAUS IOHANNIS a avut loc chiar in fata Guvernului condus de Ponta.

Iohannis a criticat lipsa de viziune a celor care conduc astazi Romania si faptul ca policienii isi pierd timpul cu spectacolul si mai putin cu faptele. Nu m-am gandit ca voi fi aici nici in urma cu 30 de ani, and eram profesor, nici cu 15 ani in urma cand ajungeam primaul Sibiului. Nu imi imaginam ca eu profesor de liceu, cu nume de neamt ca voi fi aici in fata a milioane de sustinatori, cu o viziune pentru Romania. A venit vremea faptelor, sunt un om al faptelor, nu al vorbelor goale, sunt un om al promisiunilor onorate, nu al spectacolului, construiesc, nu distrug.

KLAUS IOHANNIS a lansat o serie de atacuri dure la adresa lui Victor Ponta si a setat o serie de contradictii intre candidatura sa si cea a lui Victor Ponta: un presedinte puternic vs. un presedinte manevrat din umbra, un presedinte constructiv, nu unul distructiv, un presedinte cu valori, nu unul care face doar spectacol.

"Nu vreau ca cei de 30-40 de ani sa fie iarasi o generatie de sacrificiu. Daca nu ai valori si nu crezi in nimic cand esti la Palatul Victoria nu o sa faci nimic nici la Palatul Cotroceni.

Liderii PDL si PNL au strans aproximativ 50.000 de persoane, care au fost adusi in Bucuresti cu 600 de autocare.

La miting au mai vorbit prim-vicepresedintele PDL Mihai Razvan Ungureanu, prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu, purtatorul de cuvant al PNL, Alina Gorghiu, primarul Aradului, Gheorghe Falca (PDL), secretarul general al PNL, Marian Petrache.

Ieri, Parchetul General a inchis dosarul in care Klaus Iohannis era acuzat de conflict de interese, dupa ce, in calitate de primarul al Sibiului a semnat un contract cu o tipografie a Forumului Democrat al Germanilor, formatiune pe care tot el o conducea.

Pe 30 septembrie este termen la Curtea Suprema intr-un alt dosar,... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro