Iohannis pune benzina pe foc in relatia cu Tariceanu

Iohannis pune benzina pe foc in relatia cu Tariceanu

Presedintele Senatului a comentat, joi, declaratiile recente ale presedintelui Klaus Iohannis privind justitia si lupta anticoruptie, spunand ca are senzatia ca "s-a pogorat Duhul Sfant" care da sfaturi "pacatosilor". Cred ca presedintele uita ca este la fel de om politic ca si noi toti", a afirmat Tariceanu, care a subliniat ca Iohannis "sapa cu ravna la fundatia Guvernului", pentru a-l da jos.

acum 33 luni (28 Sep 2017)

Presedintele Senatului a comentat, joi, declaratiile recente ale presedintelui Klaus Iohannis privind justitia si lupta anticoruptie, spunand ca are senzatia ca "s-a pogorat Duhul Sfant" care da sfaturi "pacatosilor". Cred ca presedintele uita ca este la fel de om politic ca si noi toti", a afirmat Tariceanu, care a subliniat ca Iohannis "sapa cu ravna la fundatia Guvernului", pentru a-l da jos. De altfel, liderul ALDE nu e la primul mesaj de acest fel, cu toate ca limbajul era, de obicei, mai moderat.

"Nu am vazut nicio scumpire la carburant"

In acelasi timp, Tariceanu a negat si realitatea cresterii preturilor la carburant, pe care liderul ALDE nu a putut s-o vada.

Replica de la Cotroceni a venit la scurt timp, din partea Madalinei Dobrovolschi, purtatorul de cuvant al lui Klaus Iohannis. "Domnia sa pare pur si simplu rupt de realitate, chiar de realitatea economica, ceea ce este foarte straniu pentru un fost prim-ministru", a subliniat Dobrovolschi.

Totodata, aceasta a asigurat faptul ca seful statului nu are de gand sa dea jos Guvernul Tudose si ca respecta votul din decembrie 2016.

Aroganta lui Tariceanu

Tariceanu a precizat, ulterior, ca el nu se coboara pana la a da o replica purtatorului de cuvant al presedintelui. "As putea si eu sa-mi rog seful de cabinet sa-i raspunda presedintelui, dar are alte treburi mai importante de facut", a declarat Tariceanu pentru site-ul stiripsurse.ro ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro