Iohannis, prima dezamagire. Cazul Dan Mihalache

> Daca in campania prezidentiala aparitia in apropierea lui a unor personaje mai putin onorabile din PNL si PDL avea un dram de logica, cea a luptei electorale, acum, dupa consumarea bataliei, acesti oameni trebuie tinuti cat mai departe de viitoarea structura a Administratiei Prezidentiale. Din pacate, au aparut, deja, primele semne de nedumerire in randul sustinatorilor neinregimnetati politic ai lui Klaus Iohannis, care cred ca "ROMANIA NORMALA" propusa de presedintele ales, inseamna si eliminarea din structurile de decizie a traseistilor politici, a personajelor care si-au schimbat, in timp, optiunile ideologice in functie de interesele personale.

acum 98 luni (26 Nov 2014)

>

Daca in campania prezidentiala aparitia in apropierea lui a unor personaje mai putin onorabile din PNL si PDL avea un dram de logica, cea a luptei electorale, acum, dupa consumarea bataliei, acesti oameni trebuie tinuti cat mai departe de viitoarea structura a Administratiei Prezidentiale. Din pacate, au aparut, deja, primele semne de nedumerire in randul sustinatorilor neinregimnetati politic ai lui Klaus Iohannis, care cred ca "ROMANIA NORMALA" propusa de presedintele ales, inseamna si eliminarea din structurile de decizie a traseistilor politici, a personajelor care si-au schimbat, in timp, optiunile ideologice in functie de interesele personale. Aparitia lui in echipa de consilieri ridica semne de intrebare asupra capacitatii viitorului sef al staului, Klaus Iohannis, de a se rupe de zonele gri ale politicii romanesti.

In 1994, la numai 23 de ani ajunge expert guvernamental si se inregimenteaza in slujba Cabinetului Vacaroiu, sustinut la putere de o veritabila coalitie "democratica" - Patrulaterul Rosu - format din PDSR-ul lui Ion Iliescu, PSM-ul lui Ilie Verdet si Adrian Paunescu, PRM-ul lui Corneliu Vadim Tudor si PUNR-ul lui Gheorghe Funar. In 1997 este nevoit sa paraseasca postul din structurile guvernamentale si se alatura ApR, noua formatiune politica rupta din coasta PDSR, condusa de Teodor Melescanu, viitorul sef al SIE. Va fi coleg cu Victor Ponta, un alt protejat al lui Nastase, care va ajunge presedinte al organizatiei de tineret a PSD, in timp ce Mihalache este ales secretar executival partidului. Apropierea de Adrian Nastase ii aduce si un loc eligibil pe listele de deputati ai PSD. Pe CV-ul oficial postat pe site-ul Camerei Deputatilor, actualul liberal Dan Mihalache isi trecea la loc de cinste faptul ca era membru al Comitetului Internationalei Socialiste pentru spatiul fostului CSI si Caucaz.

In vara lui 2009 Dan Mihalache isi reevalueaza credinta in valorile social-democrate si, lovit de o dragoste subita pentr... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro