Iohannis, Ponta si Mihai Razvan Ungureanu apar in mesajele lui ERDOGAN, dezvaluite de WikiLeaks

Autoritatea turcă de supraveghere a internetului a blocat accesul de pe teritoriul țării la site-ul WikiLeaks, după ce acesta a publicat documentele identificate ca emailuri provenite de la Partidul Justiției și Dezvoltării (AKP), aflat la guvernare.

acum 49 luni (20 Jul 2016)

Numele mai multor oficiali romani apar in mesajele interne ale partidului de guvernămant din Turcia, dezvăluite de WikiLeaks, informează Digi 24.

Romania este menționată in 99 dintre cele 294.548 de emailuri de pe serverul intern al partidului aflat la guvernare in Turcia, date publicităţii de WikiLeaks. Fostul premier Victor Ponta, cunoscut pentru legăturile stranse cu actualul regim de la Ankara, apare in trei mesaje electronice.

Intr-un alt email se menționează numirea ca director al SIE a lui Răzvan Ungureanu, fost premier și ministru de externe. In context, Victor Ponta spunea că nu a fost consultat de șeful statului, Klaus Iohannis, pe această temă.

Autoritatea turcă de supraveghere a internetului a blocat accesul de pe teritoriul țării la site-ul WikiLeaks, după ce acesta a publicat documentele identificate ca emailuri provenite de la Partidul Justiției și Dezvoltării (AKP), aflat la guvernare. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro