Iohannis: Nu voi face trocuri cu niciun candidat! Ce vreti, sa promit si eu prim-ministru de rezerva?

Iohannis: Nu voi face trocuri cu niciun candidat! Ce vreti, sa promit si eu prim-ministru de rezerva?

Principalele declaratii: Treaba cu negocierea e simpla: eu nu concep sa fie tranzactionate voturile ca o marfa, din acest motiv am spus ca nu voi negocia cu candidatii pentru voturi. Krichbaum: Sectiile din afara Romaniei au primit indicatii de la Bucuresti sa impiedice votul Sectiile de vot din strainatate au primit indicatii sa impiedice voturile in favoarea candidatilor dreptei, sustine Gunther Krichbaum, intr-o scrisoare catre Jean-Claude Jucker, caruia ii cere sa intervina pe langa Guvernul roman pentru ca turul 2 al prezidentialelor sa aiba loc in conditii bune.

acum 95 luni (4 Nov 2014)

Principalele declaratii: Treaba cu negocierea e simpla: eu nu concep sa fie tranzactionate voturile ca o marfa, din acest motiv am spus ca nu voi negocia cu candidatii pentru voturi. Ce vreti, sa ma apuc de trocuri politice, sa promit ca fac prim-ministru de rezerva, consilier de obiecte? Ar trebui sa ne dea de gandit daca alianta de guvernare reface patrulaterul rosu. Saptamana trecuta am avertizat ca, in 2015, Guvernul va trebui sa treaca la cresterea impozitelor. Comisia Europeana e ingrijorata ca Romania nu are nici macar draft de buget si avertizeaza ca deficitul poate ajunge la 2,8% din PIB, in conditiile in care ne-am angajat la 1,4% din PIB. Domnul candidat Ponta pare putin disperat in aparitii face tot felul de afirmatii false - minciuni se numesc, de regula,cum ca as vrea sa tai pensiile. Este foarte usor sa se faca mai multe cabine de vot in diaspora, dupa lege nu se pot face mai multe sectii. M-am saturat de povestile de la Guvern. Este un lucru care trebuie sa ne dea de gandit, daca alianta de la guvernare reface patrulaterul rosu. Acum, cu aproximativ jumatate de ora inainte sa intru in conferinta, am primit un email de la un prieten din Munchen care mi-a trimis rezultatul final, destul de clar. Minte ca vreau sa rup Ardealul, ca vreau sa tai pensiile, ne-am obisnuit cu aceste minciuni, sper sa se termine. Apropo de lucru, cred ca ar fi un lucru sa ma voteze romanii. Avem nevoie de justitie independenta, avem nevoie de stat de drept si avem mare nevoie de consolidarea democratiei. Nimeni nu va mai indrazni, de exemplu, sa se joace cu libertatea presei. Astfel de lucruri nu trebuie sa se intample. Am luat act de amanarea CCR, nu am verificat, dar o sa vedem ce hotaraste.

Citeste si:

ACL, sedinta cu scantei dupa alegeri: Vasile Blaga cearta tradatorii, filialele se regrupeaza

Liderii ACL s-au reunit, la sediul PNL, pentru o videoconferinta in cadrul careia au discutat cu sefii... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro