Iohannis: "Nu voi accepta proiecte de exploatare a resurselor naturale fara garantarea sigurantei totale"

Iohannis:

Citeste si: Klaus Iohannis a raspuns felicitarilor primite de la liderii lumii Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis multumiri, pe pagina sa de Facebook, pentru urarile primite din partea Guvernului american si din partea presedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.

acum 98 luni (23 Nov 2014)

"In campanie, mi-am asumat respingerea unor proiecte de exploatare care pun in pericol oamenii si mediul. Astazi, reiterez ideea si va spun ca nu voi accepta proiecte de exploatare a resurselor naturale ale Romaniei fara dezbatere, fara garantarea sigurantei totale pentru sanatatea oamenilor si fara protejarea mediului inconjurator si intereselor comunitatilor locale.", arata Iohannis, pe contul sau de Facebook.

"Prioritara este dezvoltarea economica si sociala a tuturor cetatenilor, familiilor si comunitatilor, iar guvernarea se face nu la televizor, ci in practica", se arata in text.

Inainte de inceperea campaniei pentru alegerile prezidentiale, Iohannis a subliniat ca exploatarea gazelor de sist "trebuie sa mai astepte".

Citeste si:

Klaus Iohannis a raspuns felicitarilor primite de la liderii lumii

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis multumiri, pe pagina sa de Facebook, pentru urarile primite din partea Guvernului american si din partea presedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker. Presa moldoveneasca: Iohannis va face prima vizita la Chisinau in calitate de presedinte ales

Klaus Iohannis va efectua prima sa vizita in calitate de presedinte ales in Republica Moldova, unde se va intalni si cu premierul Iurie Leanca, scrie presa moldoveneasca.

EUobserver: Klaus Iohannis - "Momentul Obama al Romaniei"

La un targ de carte din Bucuresti, sute de oameni formeaza o coada pentru a primi autograf pe o carte. "Daca au facut coada pentru mine, nu plec pana nu le semnez tuturor" - Iohannis este noul presedinte ales al Romaniei, scrie "EUobserver" intr-o analiza a politicianului Klaus Iohannis si a momentului castigarii alegerilor prezidentiale. Ce spun specialistii

Tari precum Germania sau Franta au tinut ca mesajul de felicitare pentru viito... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro