Iohannis isi pierde "like"-urile, dupa declaratiile despre Antene

In august 2014 Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat definitiv, in dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare (ICA), pe Dan Voiculescu la 10 ani de inchisoare, pe Gheorghe Mencinicopschi, fost director ICA, la opt ani, pe Sorin Pantiş, fost ministru, la şapte ani de inchisoare, şi pe Corneliu Popa, fost director al Agenţiei Domeniilor Statului, la opt ani de inchisoare.

acum 96 luni (18 Feb 2016)

UPDATE 20.10: Numărul de like-uri al paginii de Facebook a şefului statului continuă să scadă. In cursul serii de joi, Klaus Iohannis avea 1.709.648 de like-uri, cu aproape 25.000 de mii mai puţin decat la orele pranzului.

UPDATE 14.45: Realizatorul Mircea Badea iși indeamnă, joi, fanii, să dea like paginii președintelui Klaus Iohannis, după ce peste 10.000 de persoane au dat unfollow paginii oficiale a președintelui, ca urmare a declarațiilor făcute, miercuri, cu privire la evacuarea Antenelor.

UPDATE 14.10: Peste 12.000 de persoane au dat unfollow paginii de Facebook lui Klaus Iohannis, la nici 24 de ore de la declarațiile făcute, miercuri, cu privire la evacuarea sediilor Antenelor.

--------------

Președintele Klaus Iohannis a fost criticat, dur, pe pagina sa de Facebook, după ce, miercuri, a afirmat că abordarea ANAF in cazul televiziunilor Antena Group este "heirupsită" și "nepotrivită". Astfel, un număr mare de persoane a decis să dea unfollow paginii de Facebook a președintelui, in timp ce alte persoane i-au lăsat comentarii dure. Astfel, in nici 24 de ore, președintele a pierdut deja aproape 5.000 de aprecieri.

Totodată, la adresa președintelui Iohannis au fost aduse critici dure, printre care și de la romanii din diaspora.

Citește și: UPDATE: Cioloș, in Parlament: Suspendarea licenței de emisie a unui post de televiziune ține doar de CNA

"Am stat la coadă la Londra 8 ore ca să vă votez.

"Eu și mulți ca mine sunt unul ce a votat ptr Klaus Iohannis președinte insă după declarația de azi privind televiziunile ce au aruncat cu noroi in dv mă simt un fraier..Păi cum vine asta domnule Iohannis..Respectarea legii a ajuns să devină un abuz?", a scris un alt internaut.

Citește și: Scandal in Senat: Cristiana Anghel, dată afară din plen

Imobilele in care işi desfăşoară activitatea posturile de televiziune Antena 1 şi Anten... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro