Iohannis explica termenul "euro-ofuscat": Dupa atentionarea CE, anumiti politicieni au avut o atitudine de baieti suparati ca au fost prinsi cu mata in sac

Iohannis explica termenul

Presedintele Klaus Iohannis a explicat joi, la vizita oficiala de la uzina Dacia, expresia "euro-ofuscat" pe care a folosit-o atunci cand a vorbit despre reactia unor lideri politici la atentionarea Comisiei Europene. Din pacate, am vazut la diferiti politicieni, care au treaba cu aceste lucruri, ca nu numai ca nu au recunoscut ca asa este, au avut o atitudine de baieti suprati ca au fost prinsi cu mata in sac.

acum 73 luni (24 May 2018)

Presedintele Klaus Iohannis a explicat joi, la vizita oficiala de la uzina Dacia, expresia "euro-ofuscat" pe care a folosit-o atunci cand a vorbit despre reactia unor lideri politici la atentionarea Comisiei Europene.

"Dupa atentionarea mea benigna referitoare la absorbtia fondurilor europene, a venit o evaluare un pic mai dura, chiar din partea Comisei, care atentioneaza ca Romania, in continuare, are o deviere semnificativa de la tintele de buget. Acest lucru, evident este adevarat, trebuie sa ne dea de gandit si trebuie sa duca la o anumita actiune din partea guvernantilor. Din pacate, am vazut la diferiti politicieni, care au treaba cu aceste lucruri, ca nu numai ca nu au recunoscut ca asa este, au avut o atitudine de baieti suprati ca au fost prinsi cu mata in sac.

Intrebat si despre anuntul Guvernului privind construirea a trei autostrazi, seful statului a spus ca o promisiunea a Guvernului este un lucru bun, pana la proba contrarie. De asemenea, el a afirmat ca a criticat toti guvernantii care "s-au laudat cu mii si mii de kilometri de autostrada si rezultatele nu sunt pe masura".

"In general, noi speram cu totii ca lucrurile sa mearga inspre bine si pana la proba contarie sigur, o promisiune a unui Guvern este un lucru care poate fi luat de bun. Ceea ce am criticat eu este ca toti guvernantii s-au laudat cu mii si mii de kilometri de autostrada si rezultatele nu sunt pe masura. Se vede la tot pasul, avem si autostrazi noi, avem si investitii noi, insa lucrurile trebuie sa se miste cu alta viteza. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro