Iohannis critica procurorii pentru incurajarea "telejustitiei"

E nevoie de o imbunatatire inclusiv a respectului de sine la toti cei care vin in contact cu aceste cauze si unii, cu siguranta, atunci ajung la concluzia ca nu trebuie sa dea o copie a dosarului jurnalistilor dupa cinci minute dupa ce au primit dosarul", a adaugat Klaus Iohannis.

acum 95 luni (20 Feb 2015)

Seful statului a precizat ca o comunicare mai seaca din parte DNA ar fi de apreciat si mai putin "zornait de catuse".

Iohannis a facut referire la cazul Elenei Udrea, intens mediatizat, dar si la situatia in care se afla Victor Ponta, dupa ce cumnatul lui a fost arestat intr-un dosar de fraudare a fondurilor europene. Sa vedem mai putin zornait de catuse si sa aflam prin comunicate seci ce s-a intamplat", a declarat seful statului.

Citeste si: Iohannis, "usor iritat" dupa votul Senatului in cazul lui Vosganian

O alta critica adusa procurorilor vizeaza scurgerea de informatii din dosare catre jurnalisti. E nevoie de o imbunatatire inclusiv a respectului de sine la toti cei care vin in contact cu aceste cauze si unii, cu siguranta, atunci ajung la concluzia ca nu trebuie sa dea o copie a dosarului jurnalistilor dupa cinci minute dupa ce au primit dosarul", a adaugat Klaus Iohannis. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro