Iohannis: Ati fost in prima linie a protestelor pentru cauze nobile. Intrati, dragi tineri, in politica si schimbati politica din Romania in mai bine!

Iohannis: Ati fost in prima linie a protestelor pentru cauze nobile. Intrati, dragi tineri, in politica si schimbati politica din Romania in mai bine!

Presedintele Klaus Iohannis a participat joi, in cadrul unei vizite oficiale la Bacau, la o dezbatere cu tineri, acolo unde a tinut si un discurs de lauda la adresa activitatilor civice ale acestora. "Ati fost in prima linie a protestelor pentru cauze nobile - de la protectia mediului inconjurator la sustinerea statului de drept, ceea ce demonstreaza adeziunea la un sistem de valori esentiale intr-o societate moderna si democratica.

acum 25 luni (26 Apr 2018)

Presedintele Klaus Iohannis a participat joi, in cadrul unei vizite oficiale la Bacau, la o dezbatere cu tineri, acolo unde a tinut si un discurs de lauda la adresa activitatilor civice ale acestora. Iohannis a precizat ca Romania se afla intr-o criza "demografica profunda" si le-a explicat celor prezenti ca este datoria politicienilor sa asigure intoarcerea acasa a tinerilor plecati la studii in strainatate. Este responsabilitatea noastra, a politicienilor, sa va acordam sustinere pentru intemeierea unei familii sau deschiderea unei afaceri, si, evident, pentru construirea unei cariere de succes.

"Ati fost in prima linie a protestelor pentru cauze nobile - de la protectia mediului inconjurator la sustinerea statului de drept, ceea ce demonstreaza adeziunea la un sistem de valori esentiale intr-o societate moderna si democratica. De aceea, imi doresc sa vad mai multi tineri merituosi care intra in politica, o viata politica in care nu se mai regasesc actele de imoralitate si fuga de responsabilitate.

Seful statului a subliniat ca participarea civica si dezbaterile publice sunt bine-venite si pot influenta deciziile, dar nu au cum sa se substituie actului de guvernare daca tinerii stau departe de politica.

"Schimbati perceptia conform careia miscarea de tineret din partide este doar o anticamera, fara pretentii la un rol esential in deciziile cu impact pentru cetatenii Romaniei! Apoi, sa va ofere posibilitatea ca voi sa participati activ la tot ceea ce presupune dezvoltarea Romaniei la nivel local, judetean sau national, precum si la pozitionarea noastra competitiva in mediul european si in mediul international", a mai afirmat Klaus Iohannis. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro