Iohannis a stabilit pentru ziua de luni consultari la Cotroceni cu Ciolos, Isarescu si liderii politici pe tema Brexit

Iohannis a stabilit pentru ziua de luni consultari la Cotroceni cu Ciolos, Isarescu si liderii politici pe tema Brexit

"Asa cum a anuntat inca de la finalul saptamanii trecute, Presedintele Romaniei doreste sa ii informeze pe participantii la intalnire cu privire la concluziile Consiliului European, care a avut loc la Bruxelles, in perioada 28-29 iunie", informeaza Presedintia.

acum 75 luni (30 Jun 2016)

"Asa cum a anuntat inca de la finalul saptamanii trecute, Presedintele Romaniei doreste sa ii informeze pe participantii la intalnire cu privire la concluziile Consiliului European, care a avut loc la Bruxelles, in perioada 28-29 iunie", informeaza Presedintia. Potrivit aceleiasi surse, Klaus Iohannis va propune infiintarea unui grup de lucru care sa evalueze impactul deciziei Marii Britanii Romaniei, sa identifice masurile care se impun in acest context, "cat si oportunitatile care pot aparea pentru Romania in situatia creata".

O astfel de runda de consultari a avut loc la Palatul Cotroceni si saptamana trecuta. "Este important de stiut ca am propus si s-a acceptat o noua paradigma in felul in care vom abroda impreuna chestiunile legate de evolutia UE. Dupa revenirea in tara, voi invita pe toti cei care au fost astazi la Cotroceni pentru a-i informa asupra celor discutate la Bruxelles, pentru a stabili impreuna cum vom merge mai departe", a declarat presedintele Iohannis la finalul consultarilor pe care le-a avut la Palatul Cotroceni cu premierul Dacian Ciolos, cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, si cu liderii partidelor politice. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro