Iohannis a organizat o receptie privata la Cotroceni. Cine au fost invitatii

Si cred ca, in acest moment, si poate chiar cu ocazia acestei intruniri de bucurie este bine sa ne amintim ca exact acum 25 de ani Revolutia romana a facut posibila aceasta evolutie neasteptata pentru multi, dar, in acelasi timp, cred ca este bine sa ne amintim ca oameni s-au jertfit pentru ca noi astazi sa putem sa ne bucuram", a mentionat el.

acum 81 luni (21 Dec 2014)

Presedintele Klaus Iohannis a oferit duminica o receptie privata cu ocazia investirii in functie, la Palatul Cotroceni, printre invitati fiind Andrei Plesu, Victor Rebengiuc, Andrei Serban, Simona Halep, informeaza Mediafax.

La eveniment au participat aproximativ 200 de persoane, intre care s-au numarat lideri si parlamentari ai noului PNL, colaboratori ai lui Klaus Iohannis din campania electorala sau de la Sibiu.

Valentin Astanculesei, tanarul care a cantat la pian imnul national, pe 1 Decembrie, in gara din Amsterdam, a interpretat imnul in deschiderea evenimentului de la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis a multumit celor prezenti pentru implicarea in "parcursul care a facut posibila ziua de astazi". Si cred ca, in acest moment, si poate chiar cu ocazia acestei intruniri de bucurie este bine sa ne amintim ca exact acum 25 de ani Revolutia romana a facut posibila aceasta evolutie neasteptata pentru multi, dar, in acelasi timp, cred ca este bine sa ne amintim ca oameni s-au jertfit pentru ca noi astazi sa putem sa ne bucuram", a mentionat el.

Presedintele a propus un moment de reculegere in memoria celor care s-au jertfit cu ocazia Revolutiei Romane. Si, daca intrebam pe oricine ce sentimente ar trebui sa asteptam Craciunul, cred ca majoritatea vor spune: cu calm, cu liniste si cu speranta. Si cred ca aceste cuvinte sunt importante si pentru mandatul meu si sper sa fie mult mai mult decat o coincidenta ca speranta ne-a adus aici, calmul l-am recomandat astazi in alocutiunea mea din Parlament si, atunci, cu aceasta ocazie, imi permit sa va doresc Craciun fericit, sarbatori fericite si numai bine!", a mai spus el. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro