Iohannis a modificat programul consultarilor cu partidele. PNL a refuzat sa stea la masa cu premierul Ponta

Iohannis a modificat programul consultarilor cu partidele. PNL a refuzat sa stea la masa cu premierul Ponta

Liderii PNL au anuntat inca de la sfarsitul saptamanii trecute ca ca vor boicota evenimentele publice la care ar fi nevoiti sa participe impreuna cu premierul Victor Ponta.

acum 109 luni (8 Jun 2015)

Astfel, pentru ora 18.00 au fost programate consultari cu PSD, UNPR, PC si pentru ora 18.30 au fost stabilite consultari cu PNL, UDMR si grupul minoritatilor nationale.

Subiectul oficial al reuniunilor este strategia nationala de aparare a tarii, dar nu este exclus ca partile sa aduca in discutie si probleme de actualitate ale politicii interne. "Eu si liderul Grupului UDMR din Senat, Marko Bela, vom participa la consultarile de la Palatul Cotroceni, tema fiind Strategia de Aparare.

Liderii PNL au anuntat inca de la sfarsitul saptamanii trecute ca ca vor boicota evenimentele publice la care ar fi nevoiti sa participe impreuna cu premierul Victor Ponta. Prim-vicepresedintele PNL, fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a declarat luni ca formatiunea sa se "bucura" ca nu va da "ochi in ochi" la Cotroceni cu delegatia condusa de "premierul penal" Victor Ponta. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro