Ioana Constantin este noul presedinte ales al M10. Monica Macovei nu a candidat

Ioana Constantin este noul presedinte ales al M10. Monica Macovei nu a candidat

Intr-un scurt CV cuprins in declaratia de presa a Monicai Macovei se arata ca "noua presedinta M10 are doua licente obtinute in 2012, una de la SNSPA, Facultatea de Management, si a doua de la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, si doua masterate obtinute in 2014 la SNSPA, in comunicare brand, management si comunicare corporativa si in comunicare si relatii publice".

acum 87 luni (28 Jun 2016)

"Eu nu am candidat pentru nicio functie de conducere, asa cum am anuntat inca din sedinta M10 din 11 iunie 2016 si am transmis pe lista interna a membrilor partidului. Aceasta a fost si ideea atunci cand am decis sa construiesc un partid: sa pun piatra de temelie. (...) Adunarea Generala de alegere a noii conduceri, care a avut loc pe 26 iunie 2016, a ales-o, cu o mare majoritate, pe Ioana Constantin presedinte al partidului M10", afirma Monica Macovei intr-o declaratie transmisa, presei.

Intr-un scurt CV cuprins in declaratia de presa a Monicai Macovei se arata ca "noua presedinta M10 are doua licente obtinute in 2012, una de la SNSPA, Facultatea de Management, si a doua de la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, si doua masterate obtinute in 2014 la SNSPA, in comunicare brand, management si comunicare corporativa si in comunicare si relatii publice". De ce a fost salvat Dan Sova din ghearele Binomului SRI-DNA

+O femeie in spatele cazului "Gabriel Oprea - Tiberiu Nitu". ... Citeste intreg articolul pe evz.ro