Ioan Oltean, fostul vicepresedinte al PDL, pus sub invinuire pentru fapte de coruptie de procurorii DNA Oradea

Ioan Oltean, fostul vicepresedinte al PDL, pus sub invinuire pentru fapte de coruptie de procurorii DNA Oradea

Ioan Oltean a fost pus sub invinuire pentru fapte de coruptie. Deputatul detine si actiuni la Teraplast in valoare de 264.000 de lei. Ioan Oltean a terminat in 1986 Facultatea de Drept a Universitatii Babes Bolyai si potrivit CV-ului nu mai are in palmares niciun masterat sau vreo alta specializare.

acum 107 luni (4 Jun 2015)

Ioan Oltean a fost pus sub invinuire pentru fapte de coruptie. El nu a stat mult in fata procurorilor si a fost insotit de avocatul Bogdan Bodea. Anchetatorii sustin ca invinuirea lui Oltean nu are legatura cu dosarul baronului Alexandru Kiss, cel care a fost pus sub control judiciar de magistratiii Tribunalului Bihor.

Ioan Oltean este un personaj putin mai discret, care insa mai are o influenta deloc de neglijat in Bistrita-Nasaud.

Deputatul s-a nascut in 1953 in localitatea clujeana Valea Ungurasului si a ajuns in Bistrita-Nasaud dupa ce a fost repartizat ca invatator la o scoala din municipiu. Este deputat din 1990 si din 1994 conduce cu o mana de fier organizatia judeteana a PDL.

Nici averea pe care a strans-o Ioan Oltean in decursul anilor nu este de neglijat.

Deputatul detine si actiuni la Teraplast in valoare de 264.000 de lei. La acestea se adauga si trei apartamente, unul in Bistrita si doua in Bucuresti si o casa in Bistrita, achizitionate in timp.

Ioan Oltean a terminat in 1986 Facultatea de Drept a Universitatii Babes Bolyai si potrivit CV-ului nu mai are in palmares niciun masterat sau vreo alta specializare.

Va mai recomandam:

Deputatul Ioan Oltean i-a cerut abuziv sefului Politiei Bistrita-Nasaud sa afle cine il injura pe Internet. Politia s-a executat: "dusmanul" era angajat la SRI

Baronii din Bistrita-Nasaud "urmariti" de lege ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro