Ioan Oltean a demisionat din conducerea PNL. Oltean si Teodorescu vor fi acasa de Sfantul Nicolae. PNL, vot impotriva colegilor lor

Ioan Oltean a demisionat din conducerea PNL. Oltean si Teodorescu vor fi acasa de Sfantul Nicolae. PNL, vot impotriva colegilor lor

UPDATE Ionut Stroe, purtatorul de cuvant al PNL: PNL va vota la vedere in favoarea incuviintarii arestarii preventive a deputatilor Ioan Oltean si Catalin Teodorescu. Procurorii DNA au trimis la Parchetul General o solicitare de incuviintare a arestarii deputatilor deputatilor Ioan Oltean si Catalin Teodorescu, cercetati in dosarul despagubirilor ilegale de la ANRP.

acum 48 luni (27 Nov 2015)

UPDATE Ionut Stroe, purtatorul de cuvant al PNL: PNL va vota la vedere in favoarea incuviintarii arestarii preventive a deputatilor Ioan Oltean si Catalin Teodorescu. "Votul nostru va fi la vedere, chiar cu parere de rau, dar pentru incuviintarea solicitarilor justitiei ca de fiecare data.

UPDATE Bogdan Ciuca, presedintele Comisiei Juridice, pentru Agerpress: Comisia juridica a Camerei Deputatilor se va reuni miercurea viitoare, la ora 12,00, in sedinta, pentru a analiza cererile cu privire la arestarea preventiva a deputatilor Ioan Oltean si Catalin Teodorescu si pentru a face rapoarte pe aceste solicitari.

UPDATE Nicolae Mircovici, secretarul Camerei Deputatilor, dupa sedinta Biroului Permanent, care asigura conducerea Camerei Deputatilor: De indata sa fie infromat presedintele Comisiei Juridice. Este putin probabil ca plenul sa fie joi pentru ca este vorba de o anliza pe care nu o poti face doar formal.

Procurorii DNA au trimis la Parchetul General o solicitare de incuviintare a arestarii deputatilor deputatilor Ioan Oltean si Catalin Teodorescu, cercetati in dosarul despagubirilor ilegale de la ANRP. Ioan Oltean a demisionat din functia de vicepresedinte al PNL, ca urmare a cererii transmise de DNA.

Co-presedintele PNL Bistrita-Nasaud, Stelian Dolha, a declarat, vineri, 27 noiembrie, la Bistrita, intr-o conferinta de presa ca va vota pentru incuviintarea arestarii preventive a parlamentarului Ioan Oltean, caruia i se aduc garve acuzatii de coruptie. "Da, e pozitia PNL si nu numai in cazul lui Ioan Oltean, pentru ca si Ioan Oltean ar fi facut la fel.

Potrivit statutului partidului, daca un membru este arestat sau trimis in judecata este suspendat din functiile de conducere pe perioada arestarii, daca este trimis in judecata in prima instanta isi pierde functia politica, dar ramane membru al PNL, daca este condamnat isi pierde calitatea de membr... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro