Ioan Holender nu mai vrea sa aiba de a face cu Asociatia Timisoara Culturala Europeana

Ioan Holender nu mai vrea sa aiba de a face cu Asociatia Timisoara Culturala Europeana

Redam mai jos comunicatul prin care Ioan Holender isi anunta retragerea din Asociatie: Avand in vedere ca nu am fost nicicand consultat de Asociatia Timisoara - Capitala Europeana a Culturii, desi sunt Presedintele de Onoare al acesteia, ma retrag din aceasta "functie", pe care in fond nu am indeplinit-o niciodata si pe care nu mai doresc sa o detin.

acum 76 luni (19 Feb 2018)

Ales in 2011 presedinte de Onoare al Asociatiei Timisoara Capitala Europeana a Culturii, fostul director al Operei din Viena, maestrul Ioan Holender, a anuntat luni ca renunta la functie, pe fondul scandalului in care a fost implicata Asociatia in ultima perioada. Redam mai jos comunicatul prin care Ioan Holender isi anunta retragerea din Asociatie:

Avand in vedere ca nu am fost nicicand consultat de Asociatia Timisoara - Capitala Europeana a Culturii, desi sunt Presedintele de Onoare al acesteia, ma retrag din aceasta "functie", pe care in fond nu am indeplinit-o niciodata si pe care nu mai doresc sa o detin.

Sunt alaturi de intelectualii orasului meu, personalitati precum Tolcea, Ungureanu, Jecza, Vighi, Lupu Hausvater, Babeti, Armanca, Garboni, Murgu, s.a., care, din cate am inteles, nu sunt implicati si nici macar consultati in privinta TM 2021.

Pe de alta parte, ca Director Artistic al Asociatiei Timisoara - Capitala Europeana a Culturii a fost angajat un cetatean din Suedia care nu are nicio tangenta cu Timisoara si care nici macar nu cunoaste limba romana. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro