Inzapeziti ore in sir. Cosmar pe DN21, drumul care leaga Calarasiul de Slobozia

Inzapeziti ore in sir. Cosmar pe DN21, drumul care leaga Calarasiul de Slobozia

La kilometrul 74, un microbuz a stat mai bine de 9 ore pe sosea, asteptand ca utilajele de deszapezire sa curete drumul pentru a putea ajunge la adapost. La 5 km de Drajna s-a format o coloana de zeci de masini, iar echipele de la ISU si utilajele de interventie abia fac fata.

acum 97 luni (17 Jan 2016)

La kilometrul 74, un microbuz a stat mai bine de 9 ore pe sosea, asteptand ca utilajele de deszapezire sa curete drumul pentru a putea ajunge la adapost. Inca de dimineata, de la ora 09.00, mai multi soferi care plecasera la drum au ramas captivi in viscol. La 5 km de Drajna s-a format o coloana de zeci de masini, iar echipele de la ISU si utilajele de interventie abia fac fata.

"Stam de la ora 9 si aproape ca nu se misca nimic. Nu se vede nimic la un metru in fata, nu mai avem benzina, suntem uzi, iar situatia e disperata", a spus Stefan Constantin, 36 de ani, un barbat care plecase de la Slobozia si incerca sa ajunga acasa, la Calarasi. Pompierii au salvat in ultimele ore, peste 120 de persoane inzapezite, multe dintre ele aflate intr-un autocar pe drumul care leaga Luica de comuna Nana si in 2 microbuze blocate pe A2. de asemnea, 19 persoane, printre care copii, batrani si 2 gravide, au fost transportate in siguranta la cele mai apropiate unitati medicale.

Va recomandam si:

UPDATE Baraganul, spulberat de viscol. Strat de zapada de 30 cm, meteorologii nu exclud posibilitatea emiterii unui cod rosu, A2 a fost inchisa

Iarna se dezlantuie. Ce nu trebuie sa lipseasca din masina cand pleci la drum pe viscol

Viscolul face prapad: 5 drumuri nationale si A2 inchise, 15 localitati fara curent si 82 de persoane salvate

Weekend prelungit pentru elevi. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro