Investitie de 2 milioane de euro intr-un sediu dedicat fermierilor

Investitie de 2 milioane de euro intr-un sediu dedicat fermierilor

Noul sediu face parte dintr-o retea de 8 centre regionale principale si 7 puncte de lucru IPSO si ofera solutii complete pentru agricultura: distributie de masini si utilaje, piese de schimb si service.

acum 73 luni (7 Sep 2014)

Ridicandu-se la valoarea de 2 milioane euro, acesta reprezinta una dintre cele mai moderne investitii din domeniul agriculturii. Noul sediu face parte dintr-o retea de 8 centre regionale principale si 7 puncte de lucru IPSO si ofera solutii complete pentru agricultura: distributie de masini si utilaje, piese de schimb si service.

"Dorim ca IPSO Agricultura sa devina cel mai de incredere partener din piata de profil a zonei de vest din Romania. Echipa formata din 25 de specialisti foarte bine pregatiti, solutiile potrivite oricarui fermier, precum si mentinerea standardelor inalte de calitate sunt doar cateva dintre atu-urile noastre.", declara Radu Campan, director IPSO Agricultura.

Cu o suprafata de 15.000 mp, noul sediu include o magazie de piese de schimb si un atelier de service cu o capacitate generoasa, care permite reparatia simultana a pana la 8 utilaje. Unul dintre serviciile speciale ale IPSO Agricultura din Timis este comanda de piese de schimb in regim de urgenta.

Programul de lucru este intre orele 8:00-20:00 de luni pana vineri si 8:00-14:00 sambata. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro