Inventia unui clujean: cum sa ajungi pe coperta unei carti in ziua nuntii

Inventia unui clujean: cum sa ajungi pe coperta unei carti in ziua nuntii

"Am convins 1.230 de oameni sa puna mana pe o carte intr-o zi" Cu "cartile pe fata", o campanie prin care un clujean promoveaza lectura prin book-selfie: "Suntem si ceea ce citim"

acum 87 luni (8 Jul 2016)

"Ideea mi-a venit dupa ce mai multe cupluri mi-au comandat cartea personalizata cu poza chiar de la ziua nuntii. Sper sa-i ajute ca sentimente de iubire dintre ei sa se pastreze cat mai vii pentru cat mai mult timp, mail ales ca poeziile sunt despre tRaiul in doi (n.

Ideea sa a fost sustinuta de cei de la o firma de mobilier din Cluj.

Cei interesati pot comanda online trimitand un mail la adresa nunta@blinkprintmedia.ro cu o poza care doresc sa apara pe coperta si o scanare a certificatului de casatorie. Tot pe posta electronica ei vor fi anuntati cand e gata cartea si pot merge la showroomul celor de la Gobilier, pe strada Bucuresti nr 72, pentru a o lua acasa.

Mai puteti citi:

Top 10 carti pe care nu trebuie sa le ratezi intr-o viata. Recomandarile romanului care a initiat cea mai inedita campanie pro-lectura din tara

Cea mai frumoasa campanie de promovare a lecturii in Romania: selfie cu carti. "Am convins 1.230 de oameni sa puna mana pe o carte intr-o zi"

Cu "cartile pe fata", o campanie prin care un clujean promoveaza lectura prin book-selfie: "Suntem si ceea ce citim" ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro