Invataturile parintelui Arsenie Boca despre Judecata de Apoi: "Veti da socoteala nu numai de faptele voastre"

Invataturile parintelui Arsenie Boca despre Judecata de Apoi:

Adresandu-li-se oamenilor in legatura cu momentul Judecatii de Apoi, parintele Arsenie Boca explica in invataturile sale "veti da socoteala nu numai de faptele voastre, ci si de nazuintele voastre, de idealurile voastre, de crezurile lumii voastre. Cititi si: Cinci profetii cutremuratoare ale lui Arsenie Boca: "Se va ridica de la Rasarit un popor fara cruce, se va manca si carne de om si se va bea sange de om"

acum 88 luni (26 Jan 2016)

In toate credintele crestine, Judecata de Apoi este momentul in care Mantuitorul Iisus Hristos se intoarce pe pamant si-i va judeca pe toti oamenii care au trait vreodata. Acest moment mai poarta denumirea si de "Ziua Domnului".

Simbolul Judecatii de Apoi este si cel al sfarsitului lumii sau al Apocalipsei, dupa cum relateaza Sfanta Scriptura, in Noul Testament, prin cuvintele Sfantului Evanghelist Ioan. "Iata, cortul lui Dumnezeu este cu oamenii si El va salaslui cu ei si ei vor fi poporul Lui si Insusi Dumnezeu va fi cu ei. Si va sterge orice lacrima din ochii lor si moarte nu va mai fi;

Cuvintele parintelui Arsenie Boca

In cuvantarile sale duhovnicesti, parintele Arsenie Boca vorbeste pe larg despre momentul Judecatii de Apoi si, implicit, cel al Apocalipsei. El ii invata pe oameni cum trebuie sa se pregateasca pentru momentul despre care nimeni nu are habar cand se va petrece. Adresandu-li-se oamenilor in legatura cu momentul Judecatii de Apoi, parintele Arsenie Boca explica in invataturile sale "veti da socoteala nu numai de faptele voastre, ci si de nazuintele voastre, de idealurile voastre, de crezurile lumii voastre. Cu cat inraurirea (influenta) voastra a fost mai mare in lume, cu atat va e si raspunderea mai mare.

Mai mult, duhovnicul ii invata pe semenii sai sa traiasca in pace si armonie pentru a fi pregatiti spiritual pentru momentul Judecatii.

Cititi si:

Cinci profetii cutremuratoare ale lui Arsenie Boca: "Se va ridica de la Rasarit un popor fara cruce, se va manca si carne de om si se va bea sange de om" ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro