Invatatoarea din Braila inregistrata cand isi jignea si injura elevii a fost suspendata

Invatatoarea din Braila inregistrata cand isi jignea si injura elevii a fost suspendata

Potrivit inspectorului general al Inspectoratului Scolar Judetean Braila, Catalin Canciu, decizia de suspendare a fost luata de catre directorul Colegiului "Ana Aslan", iar invatatoarea nu are dreptul sa intre la clasa pana la finalizarea anchetei, transmite corespondentul MEDIAFAX. Inspectoratul Scolar Braila si Colegiul "Ana Aslan" din Braila au deschis anchete dupa aparitia pe internet a unor inregistrari in care o invatatoare de la clasa I ii ameninta si ii jigneste pe elevi, pe unul dintre ei numindu-l "animal" si spunandu-i: "Daca vrei sa te calc in picioare, te calc!". Pe fundal se aude apoi vocea unui copil: "Ii e frica de doamna de nu mai stie, de aia sta el cuminte!", iar invatatoarea continua: "Daca vrei sa te calc in picioare, te calc!

acum 96 luni (5 Dec 2015)

Potrivit inspectorului general al Inspectoratului Scolar Judetean Braila, Catalin Canciu, decizia de suspendare a fost luata de catre directorul Colegiului "Ana Aslan", iar invatatoarea nu are dreptul sa intre la clasa pana la finalizarea anchetei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Inspectoratul Scolar Braila si Colegiul "Ana Aslan" din Braila au deschis anchete dupa aparitia pe internet a unor inregistrari in care o invatatoare de la clasa I ii ameninta si ii jigneste pe elevi, pe unul dintre ei numindu-l "animal" si spunandu-i: "Daca vrei sa te calc in picioare, te calc!".

Ancheta a fost declansata dupa ce pe internet au aparut inregistratari audio in care o invatatoare la clasa I de la Colegiul "Ana Aslan" din Braila ii jigneste pe elevi si ii ameninta. Inregistrarea audio, formata din doua parti, este montata pe fotografii luate de pe pagina de Facebook a invatatoarei si a aparut pe youtube.

In prima inregistrare, se aude cum femeia se adreseaza unui baietel si ii aminteste ca la ora de religie, la care ar fi asistat si un parinte, nu a avut acelasi comportament: "Mai baietel, mai baietel! Cum stai la doamna asa si la mine nu, ....?

Pe fundal se aude apoi vocea unui copil: "Ii e frica de doamna de nu mai stie, de aia sta el cuminte!", iar invatatoarea continua: "Daca vrei sa te calc in picioare, te calc! Sa-ti fie frica si de mine!". Uitati-va la ei, ca nici pedepsiti nu se pot abtine! Ala face asa la cravata, ala face asa la caciula, pentru ca e o problema! Si daca e problema si eu ii zic, ma, eu te zic lui taica-tu?! Nu il vindeca nimeni daca nu-i apartine si daca nu face ce trebuie! La ......., repet, nu este vorba de nimic altceva decat de nesimtire!".

Ulterior, invatatoarea spune ca i-ar bate pe copiii care ii deranjeaza ora daca nu i-ar fi teama ca isi pierde serviciul: "Faptul ca astia tot timpul fac cate ceva si tipa lumea la ei, daca vreti sa ma cr... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro