Intregul dosar al asasinarii lui JFK, pe biroul lui Trump. Va aproba presedintele desecretizarea capitolului Oswald-KGB?

Cererea ca mii de documente, de care publicul nu a auzit vreodata, in legatura cu asasinarea presedintelui american John F. Este vorba de 3.000 de file necunoscute publicului si 30.000 de file care au fost publicate, dar dupa ce au fost redactate si eliminate anumite elemente.

acum 38 luni (28 Sep 2017)

Cererea ca mii de documente, de care publicul nu a auzit vreodata, in legatura cu asasinarea presedintelui american John F. Pana la 23 octombrie, Arhivele Nationale trebuie sa dea toate documentele referitoare la asasinarea lui JFK, conform hotararii Congresului din 1992, pentru ca acestea vor fi publicate in totalitate dupa 25 de ani, "daca presedintele socoteste ca nu aduce atingere muncii serviciilor secrete, operatiunilor militare sau relatiilor externe"! Este vorba de 3.000 de file necunoscute publicului si 30.000 de file care au fost publicate, dar dupa ce au fost redactate si eliminate anumite elemente.

Aceste file contin investigatiile, pas cu pas, efectuate de catre CIA si FBI cu privire la legaturile presupusului asasin Lee Harvey Oswald cu Rusia si Cuba. Johnson, a publicat faptul ca Oswald a cerut la aceste ambasade vize de intrare, insa exista un dosar intreg, intocmit de agenti si membri ai comisiei care s-au deplasat la fata locului, despre ce a facut Oswald in Mexic.

Indicii au existat de implicare a serviciilor secrete rusesti si cubaneze in cultivarea relatiei cu Lee Harvey Oswald, care era casatorit cu o rusoaica, dar niciodata nu s-a stiut pana la ce nivel. Teoria conspiratiilor leaga asasinarea lui JFK, asasinarea lui Oswald, dar si pe asasinul acestuia, Jack Ruby, de KGB, in contextul "crizei rachetelor cubaneze" si a Razboiului Rece. Posibila implicare a KGB-ului in asasinarea lui JFK ar pica extrem de prost in contextul actual, in care Donald Trump este banuit ca a avut oameni de legatura cu Rusia in timpul campaniei electorale, si nici nu se are bine cu serviciile secrete. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro