Intrebarile pe care barbatii se rusineaza sa le puna femeilor

Intrebarile pe care barbatii se rusineaza sa le puna femeilor

Putini barbati indraznesc sa le adreseze partenerelor de viata sau prietenelor anumite intrebari, de teama ca ceea ce vor afla nu le va fi pe plac sau ca vor jigni sentimentele interlocutoarei. Citeste si: Mituri spulberate: motivele reale pentru care ajung femeile sa-si insele barbatii "Chiar trebuie sa ne petrecem intreaga viata alaturi de un singur om?"

acum 72 luni (26 Oct 2014)

Putini barbati indraznesc sa le adreseze partenerelor de viata sau prietenelor anumite intrebari, de teama ca ceea ce vor afla nu le va fi pe plac sau ca vor jigni sentimentele interlocutoarei.

Ocazia de a le adresa femeilor intrebarile care ii framanta le-a fost oferita barbatilor curiosi de aplicatia Lulu, care a lansat zilele trecute o noua optiune, botezata Truth Bombs, care permite postarea anonima de intrebari la care utilizatoarele pot raspunde tot anonim. Womenshealthmag.com a facut o selectie cu intrebarile care au fost puse cel mai des, ceea ce arata zonele pentru care barbatii arata cel mai mare interes. Femeile sunt atrase de un barbat care le da de inteles ca se culca cu mai multe femei in acelasi timp? Mai are rost sa insist in privinta unei femei care m-a refuzat de doua ori? Femeilor le place sa se uite la fotografii cu barbati dezbracati? Femeile sunt descurajate sa flirteze cu un barbat care are verigheta?

9.

10. Iar in aceste ocazii in care femeile se strang la toaleta se intampla vreodata ceva interesant si demn de mentionat?

11. Ar trebui sa-i marturisesc iubitei ca sunt virgin sau ar trebui sa las lucrurile sa se intample de la sine? Cum ar putea un barbat sa solicite in mod politicos sa i se faca sex oral?

Citeste si:

Mituri spulberate: motivele reale pentru care ajung femeile sa-si insele barbatii

"Chiar trebuie sa ne petrecem intreaga viata alaturi de un singur om?" Institutia casatoriei trebuie sa evolueze ca sa nu dispara ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro