Intrebarile intime care pot face minuni pentru viata sexuala

Intrebarile intime care pot face minuni pentru viata sexuala

De fapt, planificarea nu face decat sa creasca sansele de a avea parte de experiente sexuale memorabile, conform specialistilor in relatia de cuplu citati de publicatia Your Tango. Prima intrebare la care trebuie sa aflati raspunsul este: Cat de refractor este partenerul de viata atunci cand incercati sa vorbiti despre aspectele sexuale ale relatiei?

acum 47 luni (5 Jul 2015)

Impartasirea fanteziilor sexuale cu partenerul de viata este necesara pentru a imbunatati viata intima. Este o discutie care inspaimanta, motiv pentru care frustrarile se aduna fara ca partenerii sa afle ce se ascunde cu adevarat in sufletele lor.

Planificarea vietii erotice nu inseamna lipsa de spontaneitate, ci grija pentru un aspect extrem de important al vietii de cuplu. De fapt, planificarea nu face decat sa creasca sansele de a avea parte de experiente sexuale memorabile, conform specialistilor in relatia de cuplu citati de publicatia Your Tango.

De aceea, fiecare cuplu ar trebui sa ofere raspunsuri oneste la mai multe intrebari, asa incat partenerii sa descopere ce le face placere si care sunt limitele sexualitatii in ceea ce ii priveste.

Prima intrebare la care trebuie sa aflati raspunsul este: Cat de refractor este partenerul de viata atunci cand incercati sa vorbiti despre aspectele sexuale ale relatiei?

Iata cateva intrebari de tatonare pentru cuplurile care abia invata sa discute despre viata lor sexuala:

Cum isi place sa fii atins atunci cand faci dragoste?

Care sunt gesturile de afectiune pe care ti-ai dori sa le primesti zilnic?

Ce anume ti-ai dorit sa incerci intotdeauna in materie de sex, dar nu ai indraznit niciodata?

Ti-ai dorit vreodata sa faci sex legat la ochi sau legat de pat?

Ce anume ai incercat in materie de sex atunci cand erai mai tanar si ai vrea sa repeti? ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro